A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt az ellen az örkényi férfi ellen, aki még 2020 szeptemberében az ötéves kislánya előtt késelte és vagdosta meg az élettársát.

Dühkitörései voltak

A vádirat szerint a férfi pár éve élt együtt Örkényben a nővel és annak két kiskorú gyermekével. A férfi rendkívül féltékeny volt, és ebből kifolyólag korábban bántalmazta már a nőt. Előfordult többször az is, hogy hajánál fogva húzta a földön sértettet dühkitörései alkalmával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eluralkodott rajta a féltékenység

2020 szeptemberének egyik délutánján az elkövetőn ismét eluralkodott a féltékenység és szidta élettársát. Veszekedtek, melynek során bántalmazta a sértettet. Ezalatt végig a lakásban tartózkodott a nő egyik gyermeke is, számolt be róla az ügyészség.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így nézett ki a padló a bántalmazás után:

Fotó: police.hu

Megszúrta

A nő az ütésektől megszédült, és leült a konyhában. Ekkor a férfi felkapott két kést is a konyhában, és azokkal megszúrta, illetve megvágta a sértett hasát, egyik karját és halántékát. 

A kislány is kiszaladt a konyhába

A nő kiabálására a gyermeke a konyhába szaladt, és ellökte a férfit azért, hogy megakadályozza a további bántalmazást.

Kapcsolódó:

Feladta magát

A férfi ekkor abbahagyta a cselekményt és elment az Örkényi Rendőrőrse, ahol feladta magát, míg a sértett orvosi segítséget kért telefonon.

Életveszélyes állapotba került a nő

A támadás miatt a nő életveszélyes állapotba került. halálát kizárólag az intenzív orvosi kezelés hárította el. A férfi ellen a Pest Megyei Főügyészség kapcsolati erőszak bűntette, emberölés bűntettének kísérlete és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt emelt vádat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció