Nem adott elsőbbséget egy BMW fiatal sofőrje a 231-es busznak a fővárosban, és az ütközés után egy Hyundai is pórul járt.

A Szentmihályi út felé haladt

Csütörtök délután egy fiatalember BMW-vel a rákospalotai Fazekas soron közlekedett a Szentmihályi út felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem adott elsőbbséget a busznak

A Cserba Elemér utcához érve figyelmetlen volt és nem adta meg a jobbkéz-szabályt az érkező, menetrend szerint közlekedő 231-es busznak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Visszapattant a BKV-járatról

A BMW a busz bal oldalának hajtott, majd onnét visszapattanva egy parkoló Hyundainak csapódott.

Mindenki megúszta

A buszon szerencsére csak néhány utas tartózkodott, sem ők, sem a sofőr nem sérültek meg, mint ahogy a BMW vezetője is sértetlenül úszta meg a karambolt.

A BMW eleje bánta az ütközést

A BKK járata is megsérült

Egy Hyundai is pórul járt

Tréler szállította el a BMW-t

Elterelték a buszokat

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, bő egy órán keresztül a 231-es és a 231B autóbusz módosított útvonalon közlekedett, nem érintette a Telek utca és a Rákosmező utca 39. megállót. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: automentesbp.com