A Gödöllői Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a HÉV-en többször is nők előtt végzett önkielégítést. Az elkövetőt a sértettek feljelentése, illetve az egyikük által készített felvétel alapján fogták el. Cikkünk végén mutatjuk a letartóztatás pillanatait.

Nem volt szemérmes

A vádirat szerint a hasonló jellegű cselekmények miatt korábban már büntetett férfi 2022. november 3-án a délelőtti órákban felszállt a Gödöllőre közlekedő HÉV-re. Ott egy kamasz lánytól nem messze ült le, majd elővette a nemi szervét, aztán – a lányt folyamatosan figyelve – önkielégítést végzett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megijedt, majd leszállt

A lány mindezek láttán megijedt, ezért a legközelebbi megállónál leszállt a szerelvényről, ám előtte még a telefonjával egy rövid felvételt készített a férfiról.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy héttel később újra megtette

Az elkövető egy héttel később, 2022. november 10-én a déli órákban szállt fel egy szintén a fenti vonalon közlekedő HÉV-re, amelyen egy felnőtt nő is utazott az egyik kocsi hátsó ajtajánál. A férfi a nő közvetlen közelébe lépett, majd elővette a nemi szervét, és a nő mellett önkielégítést végzett.

Másik kocsiba szállt

A nő – a férfi cselekményén megbotránkozva – a következő megállóban azonnal átszállt egy másik kocsiba.

Rövid időn belül elfogták

A sértettek feljelentése, illetve az egyikük által készített felvétel alapján indult nyomozásban a rendőrség a férfit rövid időn belül elfogta. Az ügyben a Gödöllői Járási Ügyészség az elkövető ellen két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat.

Horogra akadt

Forrás: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Fojtogatott és fenyegetett

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy egy férfi március 20-án délután követett egy 13 éves lányt egy csepeli társasház liftjébe. A lift elindulása után kézzel felfeszítette a felvonó ajtaját, hogy a lift megálljon. Ezt követően kérdezgetni kezdte a megrémült gyermeket, majd megfenyegette, hogy ha nem mutatja meg a bugyiját, megszurkálja őt. 

Elmenekült

A lány ezt nem tette meg, ezért a férfi megragadta a torkát és továbbra is késeléssel fenyegette őt. Amikor a gyanúsított engedett a szorításon, a gyermek azonnal segítségért kiabált, és megnyomta a lift segélyhívó gombját. Amint a felvonó ajtaja kinyílt, a lány elmenekült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció