Péntek délután ismét karambol történt Budapesten, Kispest egyik legveszélyesebb kereszteződésében, az Ady Endre úton, a Kossuth Lajos utcánál.

Nem vette észre a gyorsjáratot

Egy szolgálaton kívüli taxi a Nádasdy utca felől érkezett, majd a STOP tábla ellenére keresztül akart hajtani az Ady Endre úton, mivel balról nem jött jármű. Azt viszont a fiatal sofőr nem vette észre (vagy azt hitte, a villamosmegállóban majd megáll), hogy a 142E gyorsjárat a villamossíneken épp odaérkezik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy erővel ütköztek

A busz akkora erővel ütközött a taxi oldalának, hogy az Opel a bal oldalra sodródott, áthajtott a villamossíneken, felugratott a megállóba, majd onnét a szemközti járdára csúszott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A túloldalra csúszott a taxi

Minden légzsák kirobbant

A taxisofőr egyedül tartózkodott autójában, használta a biztonsági övét, így minden légzsák kirobbant az autóban, és nem sérült meg a balesetben.

Nagy erővel érkezett a 142E

A buszon ülők is megúszták

Szerencsére a nagy erejű ütközés ellenére a buszvezető és a buszon tartózkodó utasok is sértetlenül megúszták a balesetet. A járat azonban természetesen nem folytathatta útját.

Figyelmetlenség okozta a balesetet

Nem közlekedett a villamos

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd az Opelt a Kossuth Lajos utcába húzták. A baleset miatt a 42-es villamos fél órán keresztül nem közlekedett.

Ezúttal is a tűzoltók segítettek

Pár száz méterre volt az otthonától

Érdekesség, hogy a taxis a Kossuth Lajos utcában lakik, mindössze pár száz méterre volt az otthonától… A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: taxiba csapódott a busz. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK