Nagy balhé volt az egyik bajai halászcsárdában. A vendégnek nem ízlett a legendás halászlé és a pincérre borította az egészet, majd dulakodás indult az étteremben.

Halászlevet rendelt a család

Egy háromtagú család érkezett az egyik bajai étterembe augusztus 1-jén dél körül, leültek, majd az egyik hungarikumot, bajai halászlevet rendeltek. A pincér felszolgálta az ételt és elindult felvenni egy másik asztal rendelését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Problémája akadt a vendégnek

Nem sok idő telt el és a korábbi asztalnál ülő asszony jelezte, hogy problémája akadt az étellel. A nő azt kérte, cseréljék ki a halászlevet, aminek egy részét már elfogyasztotta.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nemet mondott a pincér

Az alkalmazott közölte, hogy erre sajnos nincs lehetőség, mivel már elfogyott az étel egy része és a világon nincs olyan, hogy egy félig elfogyasztott ételt visszavisznek, majd újat hoznak helyette.

A pincérre öntötte a halászlevet

Az asszonyt felbosszantották a történtek, szóváltás alakult ki kettejük között, aminek az lett a vége, hogy a pincér nyakába borította a halászlevet, és szidalmazni kezdte.

Csetepaté az étteremben

Az alkalmazott távozásra szólította fel a családot, de ehelyett a nő férje is nekiesett a férfinak és dulakodni kezdtek. A csetepaténak végül a többi alkalmazott és a vendégek vetettek véget.

Rendőrségre mentek az étterem után

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki a balhés házaspárt és garázdaság miatt folytattak eljárást velük szemben – írják a rendőrség közleményében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így készül az eredeti bajai halászlé

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Youtube