A Fővárosi Törvényszéken csütörtökön kezdődött meg annak a marokkói férfinek a tárgyalása, aki 2021 tavaszán, két és fél éves közös gyermekük szeme láttára halálra késelte válófélben lévő feleségét. A brutális támadás a nő autójában történt, a kisgyerek a hátsó ülésről nézte végig a vérengzést.

Megromlott a házasság

A Kékvillogó.hu összegezte korábban, hogy az ügy előzményei 2017-re nyúlnak vissza, amikor is a marokkói férfi tanulmányok folytatása céljából tartózkodott Magyarországon. Ekkor ismerkedett meg későbbi áldozatával. A párnak 2018-ban közös gyermeke született, majd összeházasodtak. Nem sokkal később a kapcsolatuk megromlott, rendszeressé váltak közöttük a viták és veszekedések, ezért a sértett kérésére a férfi elköltözött, de ezt követően is zaklatta a feleségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szabályozták a kapcsolattartást

A feleség pert indított házasságuk felbontása miatt, melynek keretében a bíróság úgy rendelkezett, hogy a férfi a gyermekével kizárólag kéthetente, meghatározott időtartamban tarthat kapcsolatot egy erre a célra kijelölt budapesti családsegítő intézményben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ekkor tudta, hogy megölni a nőt

Ilyen előzmények után a férfi elhatározta, hogy a kapcsolattartás következő napján, 2021. április 24-én megöli feleségét. Tudta, hogy a nő mindig autóval jön, ezért úgy gondolta, hogy itt fog végezni vele. Mindent részletesen kitervelt: a végrehajtást és a leplezést is.

Fondorlatosan készült

Az elkövetés napján a hátizsákjába tett több, sötét színű ruhadarabot – kabátot, nadrágot, sapkát, maszkot – valamint a gyilkos eszközt is magához vette, majd biciklivel elindult az intézményhez, amely a Füredi parkban volt. A helyszínen letette a kerékpárt, felvette a sötét színű fedőruházatot, magához vette a gyilkos tárgyat, majd várt.

Nem kegyelmezett

Hamarosan megérkezett a nő a kisgyermekkel, és leparkolt. A férfi az autóhoz futott, kinyitotta a jobb első ajtót, beszállt a járműbe és a már említett hegyes tárggyal azonnal rátámadt feleségére. Rendkívüli embertelenséggel és brutalitással, kitartóan, testszerte szurkálta és vagdosta a sértettet. aki próbált védekezni és a szúrásokat elhárítani, miközben hangosan segítségért kiáltozott.

Mindent látott

A nő a kíméletlen bántalmazás során elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életét vesztette, életét az azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg. Két és fél éves gyerekük szemtanúja volt édesanyja brutális bántalmazásának és a halálának.

Ment egy kört, majd ismét megjelent a tetthelyen

A férfi az elkövetés után kiszállt az autóból és elfutott, majd a környező épületeket megkerülve tért vissza a támadás helyszínére. Ezalatt levette az elkövetéskor viselt sötét színű fedőruházatot, amit az út melletti szeméttárolókba dobott. A helyszínre visszaérkezve igyekezett azt a látszatot kelteni, hogy csak akkor és ott szembesült a sértett elleni támadással, a rendőrök azonban elfogták.

Soha nem kerülhet szabadlábra

A Fővárosi Főügyészség a 39 éves férfit előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, illetve kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja, és vele szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását indítványozza, a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségének kizárásával.

„Nem vagyok bűnös”

A férfi a tárgyaláson közölte: “I’m not guilty”, vagyis nem vagyok bűnös. és ez még nem minden: a 39 éves gyilkos állítja, ő az ügy igazi áldozata. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíni szemléje. Fotó: MTI