Egy 27 éves fiú öngyilkossági kísérletét akadályozták meg Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet munkatársai. Az eset péntek délután történt Budapesten, a Hajógyári szigeten.

Rendőrségi figyelmeztetés érkezett

Az Őrszem szolgálatot ellátó közterület-felügyelőinkhez péntek késő délután érkezett egy rendőrségi figyelmeztetés, hogy a Hajógyári szigeten egy férfi öngyilkosságra készül.

Az édesanya jelentette az esetet

A rendőrséget a fiatal édesanyja riasztotta, mert a fiú felhívta, elbúcsúzott tőle és kijelentette, hogy öngyilkos lesz. A rendőr – közterület-felügyelő páros azonnal a helyszínre sietett és elkezdte a férfi felkutatását – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Megtalálták a fiút

A fiatalt a Hajógyári sziget északi partszakasza mentén találták meg a közterület felügyelők, majd beültették a szolgálati gépjárművükbe, hogy ne hűljön ki, amíg a mentők a helyszínre érkeznek – írja Facebook oldalán a szervezet.

Szerelmi bánata volt

A fiú azt mondta kollégáinknak, hogy szakítottak a barátnőjével, és ezért döntött úgy, hogy véget vet az életének.

Ez is érdekelhet

“Mindenhonnan jöttek. Tőlem öt méterre gépfegyverrel a kezében kászálódott fel egy TEK-es” – kutyatetemeket is találtak a komamndósok az illegális kutyavidalok helyszínén

A fiút átadták az édesanyjának

A fiút a mentősök ellátták, majd átadták az édesanyjának, aki vállalta, hogy további orvosi segítséget intéz a fia számára. „Az édesanya megköszönte Felügyeletünknek és a rendőrségnek, hogy a gyermekét megtaláltuk, és megmentettük” – írják a közterületesek Facebook oldalukon.

Ez is érdekelhet!

Az elmúlt 20 év legnagyobb magyar drogfogása 4,5 milliárdot ér, a kábítószert egy budapesti férfi csempészte be az országba

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/ Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet