Elég gyenge magyarázattal rukkolt elő a férfi, hogy mit keres nála a szerencsétlen állat. Később aztán kiderült, nem csak ez van a rovásán.

Gyanús alak a kertek alatt

Még július ötödikén érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy férfi gyanúsan viselkedik a felcsúti Rákóczi utcában, s ezért rendőri segítséget kérnek. Az egyenruhások intézkedtek a férfival szemben, aki arra hivatkozott, hogy egyik ismerősének vitt száraz füvet, azért volt nála a zsák. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elképesztő látvány

A rendőröknek szemet szúrt a férfi ruházata, melyben észrevehetően rejtegetett valamit. Átvizsgálták, s ekkor meghökkentő felfedezést tettek: a ruhadarabból egy őzgida került elő, a minek szája és orra szigetelőszalaggal volt leragasztva.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elpusztult a csöppség

Emberünk ekkor azt adta elő, hogy a közeli nádasban találta ezért haza akarta vinni. Szegény állat nem bírta a megpróbáltatásokat, a helyszínen elpusztult. Orvvadászat és állatkínzás gyanúja miatt indítottak eljárást a férfival szemben.

Vitt, amit tudott

A nyomozás megállapította, hogy nem csak ez az egy bűncselekmény írható számlájára, ugyanis több lopást, rongálást is elkövetett a környéken. Pénztárcákért és táskákért tört fel autókat, valamint házakba is behatolt, hogy onnan különböző szerszámokat lopjon, s magával vigye azokat is, amik éppen a keze ügyébe kerültek.

Hamarosan vádat emelhetnek ellene

Emellett több százezer forintos kár okozása is felróható neki köztéri pad, valamint buszmegálló megrongálása miatt. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban továbbították az ügyészségre – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rongálás nyomai

Egy feltört autó

Nyomok egy házban

Orvul szerzett mobiltelefonok

(Kiemelt képünk Freepik-illusztráció, cikkünkben használt képeink forrása: police.hu.)