Nem mindennapi baleset történt Pilisjászfalun: a 10-es főúton, a település belterületén, a tinnyei elágazásnál egy motor hátulról egy Jaguar alá csúszott. A kétkerekű járművön utazó két személy a helyszínről származó információk szerint ekkorra már leugrott, nem sérültek meg komolyabban. Beszámolónk végén mutatjuk a Piliscsabai Önkéntes Tűzoltóság felvételeit.

Drága baleset

Baleset történt a 10-es főúton Pilisjászfalu belterületén: a tinnyei elágazásnál egy motor hátulról egy értékes, Jaguar típusú személygépkocsi alá csúszott. A motoron utazó két személy ekkorra már leugrott, nem sérültek meg komolyabban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Be akart tolatni az udvarba

„A baleset után a sofőrön és az utasán is csak horzsolások látszódtak szerencsére. Ha minden igaz, a Jaguaros épp próbált betolatni az udvarba. A motoros kerülte az álló sort, majd amint észrevette, mi a helyzet, fékezett, de kicsúszott. Egy perccel előtte engedtük el őket az úton, de egyáltalán nem mentek gyorsan” – írta meg egy szemtanú részletesen a történetet a Facebookon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Ebből egyszer baj lesz”

„A Jaguar tulajdonosa ott lakik a 10-esen, mindig lassít és betolat az udvarba. Már mondták egy páran, hogy ebből egyszer baj lesz” – írta egy kommentelő, reagálva a balesetre.

Művészeti alkotás

„Pont utána gurultam el mellettük, felfogni nem tudtam, hogy sikerült összehozni e művészeti alkotást” – írta egy arra járó autós. „Igazából pont ezért van a motoros védőöltözet, ha abban eldobod magad, nem sérülsz meg” – tette hozzá egy másik szemtanú. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: 10-es út. További képek: Facebook/https://www.facebook.com/tuzoltosag.piliscsabainagykozsegionkentes