Mintegy tíz négyzetméteren berendezési tárgyak égtek egy tízemeletes lakóház tizedik emeleti lakásának egyik szobájában szombaton este Budapesten, a 15. kerületi Páskomliget utcában. A lakásban egy lakó tartózkodott, akit a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kihoztak.

Nagy volt a felfordulás

Nagy volt a felfordulás szombat este Budapesten, a 15. kerületi Páskomliget utcában. A helyiek annyit láttak, hogy 3 tűzoltó-, 2 rendőr- és 1 mentőautó érkezett szirénázva a helyszínre. Mint utóbb kiderült, tűz ütött ki az egyik tizedik emeleti lakásban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy embert kellett kimenteni

Mintegy tíz négyzetméteren berendezési tárgyak égtek egy tízemeletes lakóház tizedik emeleti lakásának egyik szobájában szombaton este, a tizenötödik kerületi Páskomliget utcában. A lakásban egy lakó tartózkodott, akit a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kihoztak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy vízsugárral oltottak

Az egységek egy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – írta a Katasztrófavédelem. A munkálatok idejére az érintett épületszinten nem engedték meg a lakóknak, hogy elhagyják a lakásukat.

Őrjöngő ember

„A tizediken egy őrjöngő ember és dobál ki monitortól kezdve mindent az ablakon. Kiabál kifelé, hogy tűz van” – írta egy szemtanú a kerület egyik Facebook-csoportjában.

Helyszíni felvétel

Felcsaptak a lángok egy raktárban

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy budapesti, 10. kerületi Fertő utcai raktárban felcsaptak a lángok. A 100 négyzetméteres könnyűszerkezetes épületben gumi- és műanyagalkatrészeket, -szerkezeteket és -bútorokat tároltak.

Eloltották

A Katasztófavédelem munkatársának közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.  

Kigyulladt a konyha

Ahogy arról a BudaPeskörnyéke.hu is hírt adott kigyulladt egy étterem konyhája szombaton a Széll Kálmán téren. A tüzet a fővárosi hivatásos és rózsadombi önkéntes tűzoltók oltották el. Információink szerint a lánglovagok a Pingrumba étterem előtt vonultak fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a szombat esti tűzeset helyszíne. Fotók: Facebook.