A fürdőkádba akarta fojtani 8 éves kisfiát egy őrült nő Nagykanizsán. A 41 éves asszony súlyos alkoholproblémákkal küzdött, sőt gyógyszereket is szedett. Apja haláláért is kisfiát hibáztatta, a gyermek a járókelőktől kért segítséget. 

Alkoholista volt a nő 

A 41 éves nőnek 2017-ben megszakadt az élettársi kapcsolata közös gyermekük apjával, mert az asszony rendszeresen alkoholt fogyasztott. Előfordult, hogy az üveget az akkor még csak ötéves fia rejtette el az anyja elől, aki ezért megverte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ivott és gyógyszert szedett

A bíróság a fiút az előzmények miatt az apánál helyezte el, de a nő is rendszeresen láthatta a fiát, ilyenkor azonban leittasodott, az alkoholt gyakran nyugtatókkal együtt fogyasztotta, amitől agresszívvé vált. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rendőrt hívtak

A szüleivel is, legtöbbször a gyereke jelenlétében, összevitatkozott, a tettlegességig fajuló, súlyos sérülésekkel végződő veszekedések miatt több alkalommal rendőri intézkedésre is szükség volt.

Fiát hibáztatta apja haláláért

A nő apja 2020-ban meghalt, néhány nappal később a haláláért az akkor éppen megint nála lévő nyolcéves fiút hibáztatta.

Végezni akart fiával

Az ittas, hisztérikus állapotban lévő asszony a lakásban üldözte és ütötte a gyerekét, miközben azt hajtogatta, hogy megöli. Közben az ezt megakadályozni próbáló nagymamát is bántalmazta.

Fürdőkádba akarta fojtani

A fiú az őt üldöző anyja elől a fürdőszobába menekült, ahol a nő tovább fenyegette a megölésével. A gyereket vízbe akarta fojtani, ezért a kád csapját megnyitotta, a fiút pedig a nyakánál szorongatta, hogy a fürdőkádba lökje. 

A kisfiú az utcán kért segítséget

A gyerek csak a nagymama érkezésével tudott kimenekülni a szorításból. A lakásban folytatódó üldözés és bántalmazás közben a nagymamának sikerült annyi időre lefogni a lányát, hogy a gyereket az utcára küldje segítségért. 

Egy járókelő segített

A nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket elszenvedő fiú végül egy járókelőt állított meg, segítséget kérve. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Felfüggesztett börtönt kapott

A Zalaegerszegi Törvényszék kiskorú veszélyeztetése, emberölés előkészülete és testi sértés miatt találta bűnösnek a pszichés betegségekkel küzdő, büntetett előéletű asszonyt, akit jogerősen két év, öt évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt, és megszüntette a szülői felügyeleti jogát. 

Eltiltották a gyerekektől

Pártfogó felügyeletét is elrendelte, illetve véglegesen eltiltotta a nőt minden olyan foglalkozástól vagy tevékenységtől, amelynek részeként 18 évnél fiatalabbak nevelését, felügyeletét, gondozását vagy gyógykezelését kellene végeznie.

Kiemelt kép: illusztráció