December elejére várta kislányát az autóbalesetben elhunyt kismama, akinek a babáját sem lehetett már megmenteni.

Gyászol az egész település

Gyászolnak az ebesiek a szombati tragédia miatt. A Hajdú-Bihar megyei településen élő kismama és újszülöttje vesztette életét, amikor autójuknak csapódott egy kocsi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Anya és újszülöttje sem élte túl

A 38 hetes terhes anyát a tűzoltók szabadították ki a roncsból, de az életét már nem tudták megmenteni. Beindították a szülést, így próbálták megmenteni gyermekét, de a baba is meghalt. Az apát és hároméves kislányukat súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Brutális ütközés a 4-es főúton

A szívszaggató balesetről a Kékvillogó.hu is beszámolt. Az ütközés után a szemközti sávba áttérő autó vezetője is meghalt. A család épp Ebesről tartott Debrecen felé a 4-es főúton, amikor egy Opel áttért az ő sávjukba, és frontálisan nekik ment.

Kigyulladt az egyik autó

Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt, a tüzet a debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el – közölte a rendőrség.

A gyerek kabátjáról ismerte fel őket

A család egyik ismerőse sírva nyilatkozott az RTL-nek. Azt mondta, a tévéből értesült a tragédiáról, a hír annyira megviselte, hogy egész éjjel nem aludt. „Mikor már láttam a kabátját a gyereknek, megismertem egyből, hogy biztos ő, mert itt jár minden nap a boltba az anyukájával. Nagyon sajnáljuk őket” – mondta az asszony.

Mindössze 29 éves volt

Az RTL információi szerint az anya mindössze 29 éves volt és gyerekkorától fogva Ebesen élt. Korábban szakácsként is dolgozott. Párjával három éve voltak házasok, december elejére várták volna a második gyermeküket. A család a kismama szüleivel élt.

Segítséget ajánlott a polgármester

A község polgármestere már felvette a kapcsolatot a családdal és segítségét is felajánlotta nekik.

Egyre csak gyűlnek az üzenetek

„Ez felfoghatatlan! Kitartást, és nagyon sok erőt kívánok nektek üzenték a közösségi oldalon a rokonoknak, akik fekete profilképpel gyászolnak a közösségi oldalon. „Felfoghatatlan, ami veletek történt. Fogadjátok őszinte részvétemet” – fogalmazott egy másik ismerős. Volt, akit azt írta, bele sem bír gondolni, hogy min megy a család keresztül.

Debrecenben ápolják a sérülteket

A megsérült férfit a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, Kenézy Gyula Campus, Traumatológiai Osztályán ápolják, könnyű sérüléseket szenvedett. A kislányt a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikán kezelik, állapota stabil – írta a haon.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: police.hu