Hang- és fényjelzést is használó mentőautó ütközött egy autóval az Andrássy úton. Ketten könnyebben megsérültek.

Szirénázott

A személyautó a Szinyei Merse Pál utcán haladt, amikor a Kodály köröndhöz érve összeütközött a szirénázó mentőautóval – írja a Balesetinfo.

Ki mit látott?

A sofőr vélhetően nem látta és hallotta a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel érkező járművet. Ilyenkor a mentőautónak is figyelnie kell, még akkor is, amikor használja a jelzéseket.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két sérült

A személyautóban ülő nő és a mentőápoló könnyebben sérült, őket kórházba vitték – mondta Méhes Dóra, az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Szolgálatának kommunikációs szervezője.

El tudott menni a bázisra

Úgy tudjuk, hogy a mentőautó bár megsérült “saját lábon” ment tovább, azaz nem volt nagy csattanás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Margit hídnál is

Összeütközött két személyautó Budapesten, az V. és a XIII. kerület határán, a Jászai Mari téren, a Margit hídról levezető szakaszon. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki.

Kőbányán

Összeütközött két személyautó Budapest X. kerületében, Kőbányán, a Száva utcában, a Basa utca kereszteződésének közelében. A balesethez mentőt is kértek.

Ez is érdekelhet

“Már reggel zavartan viselkedett a fiam” – egymás kezét fogva vetett véget az életének a Pest megyei szerelmes pár, kipufogógázt vezettek az autójukba, így mentek együtt a halálba

Fotónk illusztráció.