Whiskyt lopott a boltból, elkapták, majd a 16 éves fiú megverte a biztonsági őrt és elfutott. Így lett rablás a lopásból. A kazincbarcikai rendőrök végül elfogták a kamasz fiút és letartóztatták.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást azzal a sajókazai fiatalkorú fiúval szemben, akinek whisky lopása rablássá súlyosult.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 16 éves sajókazai fiatalemberrel szemben.

A gyanúsított január 2-án 20 óra körül az egyik kazincbarcikai áruházban egy üveg whiskyt rejtett el a nadrágjában, azért hogy azt fizetés nélkül kivihesse az üzletből.

A bolt biztonsági őre azonban tetten érte a fiút, aki a szeszes ital megtartása érdekében bántalmazta az őrt, majd sikerült elmenekülnie a helyszínről.

A nyomozók a beszerzett információk alapján rövid idő alatt azonosították, majd őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút.

<

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek – írja a Police.hu

<

Kiemelt kép: illusztráció

<
<