Három gépkocsi ütközött össze szerda este Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon. A műszaki mentést hat tűzoltóautóval húsz tűzoltó végezte, amelynek során az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három feszítővágóval kiszabadították az ütközés következtében a járművekbe szorult utasokat. A brutális baleset után készült videót cikkünk végén tudod megnézni. 

Forgalommal szemben hajtott

Amint arról korábban beszámoltunk, egy férfi, egy Toyota típusú taxival, szemben a forgalommal hajtott, amikor frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Többen a roncsok közé szorultak 

Mindhárom autó utasai beszorultak a roncsokba, az Suzuki Ignis összes ajtaját levágták, a tetejét pedig felhajtották a tűzoltók, a Skoda taxi bal első ajtaját szintén le kellett vágni, mint ahogy a Toyota mindkét bal oldali ajtaját is. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ellopta a taxit 

A Toyotát vezető sofőr az Árpád híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, és menekülés közben hajtott fel a forgalommal szembeni irányba. Az ütközésben az autótolvaj is meghalt. A Suzuki Ignisben egy nő és egy férfi utazott, mindketten életüket vesztették. A balesetben pedig három személy megsérült. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A felkavaró videó a baleset után készült

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán