Ha a tanulóvezetőknek mutatandó elrettentő példaként szeretett volna szolgálni egy autós, akkor egyértelműen bejött a terve. Győrben vették videóra a bunkó sofőrt.

Győrben történt

A kulturálatlan közlekedés bajnokát Győrben kapták lencsevégre a minap, megjelenése kisebb fennakadást is okozott a megyeszékhelyen – osztotta meg a felvételt szombaton a Budapesti Autósok Közössége. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megunta a dugót

A sofőr egy cabrioval érkezett meg a körforgalomhoz, ahol láthatóan elég nagy volt a torlódás. Csupán centiket araszoltak előre az autót, éppen ezért úgy döntött a Peugeot vezetője, hogy a KRESZ-ben foglaltakra fittyet hányva más megoldáshoz folyamodik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szembesávban előzött

Nemes egyszerűséggel kikerülte az egész kocsisort a szembesávban, majd behajtott a körforgalomba.

Kudarcot vallott a terve

A terv nagyjából ezen a ponton vallott kudarcot, ugyanis már több autó is haladt a kereszteződésben, ezért meg kellett állnia. A forgalom kissé megtorpant a manőver láttán, végül nem tudni, mennyire bántak illedelmesen a többiek a hónap tahójának kikiáltott kormányzsonglőrrel.

Felvétel az esetről

Egy kamion fedélzeti kamerája rögzítette az esetet

Ahogy korábban a Kékvillogó.hu-n is beszámoltunk róla, azt nem lehet tudni, pontosan hol, de az M4-es autópályán történt pénteken ez az eset, amit a mögöttük haladó kamion fedélzeti kamerája rögzített. Egy Suzuki Swift sofőrje a záróvonalon keresztül előzte meg a kamiont, majd szándékosan belehajtott az előtte – szabályosan – közlekedő autóba.

Hárman üvöltöttek egymással

A sértett sofőr egyből kiugrott a kocsijából. A Suzukis azonban csak az autójából osztotta az észt, míg a kamionos is bekapcsolódott a vitába. – írta a portál.

Majdnem verekedés lett a vége

A két személyautó vezetője egyszer csak megindult egymás felé. Talán egy komoly verekedés is lehetett volna belőle, ha a kamion pilótája nem figyelmezteti mindkettőjüket, hogy a fedélzeti kamerája mindent rögzít.

A kamionsofőr így emlékezett a történtekre

„A kisoroló kocsisort megelőző autó bevágott a kamionom elé és nekiment az előttem lévő autónak. A kamerán egy óra eltérés van, 18 órakor készült a felvétel. Sajnos nem hallottam mit mondott az előtte lévő sofőrnek a srác. Én szóltam neki hogy bent van a kamera.”

A bunkó sofőr mindenkinek beszólt

„A kézmutás meg nekem szólt mert rádudáltam, hogy bevágott elém. Nekem is beszólt amúgy valami szépet. Úgy tudom, hogy csak a Suzukiban lett kár. Elhajtottak, de nem tudom, hogy utána lerendezték-e egymás között a dolgot” – árulta el a kamion sofőrje, aki a felvételt elküldte a Budapesti Autósok Közösségének.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Budapesti Autósok Közössége