Újabb áldozata van a két héttel ezelőtti debreceni balesetnek, amikor két autó ütközött össze, majd a járművel több gyalogost is elsodortak. Az egyik nő a helyszínen meghalt, a másik nő pedig a kórházban hunyt el. Hunya Szilviát a debreceni színházi élet is gyászolja.

Tragédia Debrecenben

Amint mi is beszámoltunk róla, március 4-én tragikus baleset történt Debrecenben, a Faraktár utcában. Két személyautó a Faraktár utcáról a közelben lévő áruház felé közlekedett.  Az egyik autós sávot akart váltani, ekkor történhetett az ütközés, aminek következtében mindkét jármű a buszmegálló utáni járdaszakaszra sodródott, ott több gyalogost is elgázolva. Az ütközést követően mindkét jármű a járdára hajtott, ahol 7 gyalogost gázolt el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Sok arra a gyalogos

A balesetben érintett utcában található egy nagyobb élelmiszerüzlet, ezért a környéken az adott napszakban viszonylag nagy a gyalogosforgalom. A helyiek egyébként az ott levő járdát túl keskenynek találják, szerintük ez is hozzájárulhatott a balesethez. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: DTV

Egy nő a helyszínen meghalt

A sérültek közül az egyik nő életét a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni, ő a helyszínen elhunyt. Ezenkívül egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel szállítottak a Kenézy Gyula Kórházba.

Egy 6 éves gyerek sérült

Akkor csak annyit lehetett tudni, hogy az életveszélyben lévő sérült egy 44 éves nő, illetve egy 6 éves kisfiú életéért is küzdenek a debreceni klinikán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Meghalt az egyik sérült

Most kiderült, hogy az egyik személy, akit a kórházban kezeltek, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház tagja volt, azonban az orvosok nem tudták megmenteni: másfél héttel a balesetet követően meghalt. A teátrum a hivatalos Facebook-oldalán számolt be a gyászhírről.

Búcsúzik a színház

„Megrendülten értesültünk a tragikus hírről, hogy a 2024. március 4-én, a debreceni Faraktár utcán történt balesetben megsérült kolléganőnk, barátunk, Hunya Szilvia, a Csokonai Nemzeti Színház operatagozatának titkára a szakszerű kórházi kezelés ellenére a mai napon elhunyt. Hunya Szilvia 2006 óta dolgozott a színházban, mindnyájunknak hiányozni fog, emlékét megőrizzük. Hunya Szilviát a Csokonai Nemzeti Színház saját halottjának tekinti, temetéséről később gondoskodunk” – áll a megemlékezésükben egy fekete-fehér fotó felett.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel