Költöztetés Budapest városában, reális árért cserébe, bútorszállítással, minőségi kivitelezésben? Igen! A Dióköltöztetés csaptára bármilyen helyzetben számíthatunk, ha a költöztetés Budapesten vagy az ország bármely szegletében relevánssá válik az életünkben.

Költöztetés Budapest – a bútorszállítás kényes témája

Ha a költözés nem csupán egy-két csomag A-pontból B-be való szállítását takarja, hanem az egész lakás, nagyobb paraméterekkel operáló családi háztartás költöztetését, akkor a bútorszállítás kérdését is megfelelő körültekintéssel kell kezelnünk. A kiváló renoméval rendelkező Dióköltöztetés csapata igény szerint a bútorok becsomagolását is elvégzi helyettünk. Persze néhány aprócska előkészülettel mi magunk is hozzájárulhatunk a projekt sikerességéhez.

Bútorszállítás, avagy a bútorok felkészítése a nagy útra

Mielőtt a költöztető cég bekopogna az ajtónkon, bizonyosodjunk meg arról, hogy a szállítani kívánt bútorok üresek. A fiókokat, de akár a nem rögzített polcokat is érdemes eltávolítani a későbbiekben lapra szerelt bútorokból. A mechanikus behatások, sérülések elkerülése végett a bőr és az egyéb sérülékeny kárpittal rendelkező egységek biztonságos szállításának jegyében érdemes védőfólia meglétéről is gondoskodni.

Költöztetés Budapesten – a Dióköltöztetés előre borítékolja a sikert

Amennyiben a csomagolás terhe túl nagy falatnak bizonyul, érdemes profi szolgáltatás igénylésében gondolkodni.  Már csak azért is ajánlott szakmai segítséget kérni, mivel a profik a megfelelő műszaki felszereltségű gépjármű biztosításának terhét is leveszik a vállunkról, arról nem is beszélve, hogy a rizikós lépcsőfordulók, szűkös helyek sem okoznak gondot a tapasztalt munkásoknak. Teljesen mindegy, hogy a nemrégiben vásárolt, méregdrága garnitúra szállítása, esetleg a több évtizedes családi örökség részeként a roppant sérülékeny antik bútorok költöztetése a cél, a Dióköltöztetés tapasztalt legénysége garantálja a sérülésmentes, szakszerű fuvarozást.

Mitől függ a bútorszállítás ára?

A díjak a bútorszállítás, illetve a teljes költöztetés Budapest területén való lebonyolítása esetén több tényezőtől függően alakulnak. Többek között a kiindulási, illetve a végpont közötti távolság, a költöztetésben résztvevők száma, a munkához igényelt teherautó pontos mérete is befolyásoló tényezők, de a végső összeget az adott ingatlan felszereltsége (például van-e lift?) is alakítja.

Ez a cikk támogatott tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent a Magyarország TOP10 legolvasottabb hírportálja között szereplő Kékvillogó.hu oldalon, akkor kattintson ide!