Facebook posztjában közölte egyesülete sportolója halálát, aki kedden hajnalban az 51-es számú főúton történt balesetben életét vesztette.

A neves utánpótlás nevelő sport klub a Szent István Sportegyesület közösségi média oldalán búcsúzott a mindössze 19 éves Kovács Ferenc Gyulától, aki Dunavarsánynál szenvedett autóbaleset, melynek következtében meghalt. A balesetről a Kékfény.com is beszámolt korábban.

“Ledöbbenve és megrendülten fogadtuk a hírt, hogy Egyesületünk egyik fiatal labdarúgóját Kovács Ferenc Gyulát, ahogy mi ismerhettük Fecót, ma hajnalban tragikus autóbaleset érte, és sajnálatos módon életének 19-ik esztendejében távozott közülünk…”

“Aki ismerhette őt tudta, hogy egy végtelenül szorgalmas, tisztelet tudó, jó kedélyű és vidám természetű ember, aki igazi csapatjátékosként ha szükség van rá, még betegen is kimegy a pályára, hogy társai segítségére lehessen. Nagyon nehéz ilyenkor szavakat találni, emléke mindig velünk marad…”

A Szent István Sportegyesület tanulója volt több korábbi magyar válogatott labdarúgó, például: Lisztes Krisztián, Sebők Vilmos és Hrutka János is.

Fotó: Kovács Ferenc Gyula, Forrás: Facebook/Szt.István SE