Nem mondott igazat a zsaruknak a zalaegerszegi férfi, de lebukott. Az elfogásáról készült videót megnézheted cikkünk végén.

Zalaegerszegen garázdálkodott

A rendőrök azzal gyanúsítanak egy 28 éves helyi férfit, hogy tavaly december óta több jármű kerekeit is ellopta. Utcán parkoló autókat szemelt ki magának a tettes. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Téglákkal támasztotta alá az autókat, amelyeknek leszerelte a kerekeit

Egy autó, amelynek a zalaegerszegi férfi szerelte le a kerekeit – fotó: Police.hu

Ez volt a stratégiája

A parkoló autókról mind a négy felnit leszerelte a hozzájuk tartozó abroncsokkal együtt. Egy idő után a saját kocsijáról is leszerelte az abroncsokat. Ezután bement a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, és azt állította, hogy valaki eltulajdonította azokat.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy újabb leszerelt kerekű autó

Mindig ugyanúgy dolgozott – fotó: Police.hu

Lebukott

Nagyot hibázott a zalaegerszegi férfi. A rendőrök ugyanis éppen azt követően jöttek rá, hogy ő állhat az autók kerekeinek leszerelése mögött, hogy bement ezzel a történettel a rendőrkapitányságra. Könnyen lehet, hogy még most is keresnék, ha nem árulja el magát.

Ezeket az eszközöket használta

A bizonyítékok – fotó: Police.hu

Kihallgatták

A fiatalembert gyanúsítottként hallgatták ki. Lopás bűntettével vádolták, és végül részletes beismerő vallomást tett a zalaegerszegi férfi.

Ezek is érdekelhetnek!

Felvették, ahogyan elfogták

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság rögzítette a férfi elfogásának pillanatait. Az egyenruhások megbilincselték a férfit, aki a képsorok alapján nem próbált meg elszökni. Ketten fogták közre, így esélye sem lett volna. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A férfi elfogásáról készült rendőrségi videó

Kiemelt kép: Egy autó, amelyről leszerelte a férfi a kerekeket – Forrás: Police.hu