Összesen hat embernél találtak drogot. A kábítószerrel kereskedő személyek elfogásáról készült videót cikkünk alján megnézheted.

Nem kerülhetett az utcára a kábítószer

A siófoki rendőrök a Somogy megyei bevetési egység segítségével kapták el a dílereket. A korábbi nyomozások alapján október 11-én vasárnap délután került sor a sikeres akcióra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több személyt fogtak el egyszerre

Három drogdílert valamint három kábítószer fogyasztót is elfogtak a siófoki rendőrök. Az elfogásukban segítettek a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai (MEKTA) is.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt találták náluk

Közel ötmillió forintot érő, 400 gramm amfetamingyanús anyagot találtak a rendőrök a kutatások alkalmával. Ezen felül készpénzt, mobiltelefonokat, továbbá kábítószer fogyasztásához és eladásához használatos eszközöket és tárgyakat is lefoglaltak a rendőrök.

Ezek is érdekelhetnek!

Ők voltak az elkövetők

Egy 24 éves ádándi és egy 19 éves siófoki férfit, valamint egy 43 éves siófoki nőt kábítószer birtoklása miatt hallgattak ki. Kábítószer-kereskedelemmel és birtoklással gyanúsítják a 22 éves siófoki J. brendont, az 58 éves siófoki J. Jánost továbbá egy 31 éves szabadhídvégi személyt. Őket szintén kihallgatták.

Felvették videóra, ahogyan elkapják a gyanúsítottakat

A rendőrség YouTube csatornájára felkerült egy videó arról, ahogyan elfogták a dílereket. Az akcióra fényes nappal került sor. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felvételein látható, ahogyan hirtelen ütöttek rajta a dílereken, akik meglepődhettek, nem is tanúsítottak ellenállást.

Így fogták el a drogdílereket

Sok a dolga a siófoki rendőröknek mostanában

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szeptember közepén egy külföldi férfit fogtak el a rendőrök, aki egy siófoki autóbusz pályaudvaron tartózkodó fiatal férfit bántalmazott. Átkarolta a nyakát és fojtogatni kezdte áldozatát.

Elfutott a sértett

Közel egy perce át próbált szabadulni az áldozat, majd felállt és táskájával együtt megpróbált elfutni. A külföldi személy üldözni kezdte.

A busztársaság biztonsági őrei tartóztatták fel

A vádlott több utast is inzultált és megbotránkoztató magatartást tanúsított a forgalmas pályaudvaron. Végül a busztársaság biztonsági őrei a rendőrség intézkedéséig feltartóztatták. A Siófoki Járásbíróság nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte a vádlottat, amit két évre felfüggesztettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Rendőrség