Vádat emelt egy 28 éves egykori sportoló ellen szexuális erőszak miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.

Ittasan

A vádirat szerint 2021 áprilisában a kisportolt testalkatú, küzdősportokban magas fokon jártas férfi egy házibuli után közös ismerősük lakásán ittasan erőszakoskodni kezdett egy 41 éves nővel, és az akarata ellenére szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette.

Fájdalmas volt

A sértett végig kérte, hogy a nála jóval erősebb fizikumú férfi hagyjon fel az erőszakkal, és fizikailag is ellenállt, de az elkövető ennek ellenére tovább közösült vele. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Letartóztatták

A bíróság 2021 májusában a nyomozó ügyészség indítványára elrendelte a gyanúsított letartóztatását, ami jelenleg is fennáll.

Tagadja az erőszakot

Az ügyészség szexuális erőszak és súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy 28 éves férfi ellen, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Videón az elfogása

Máskor is agresszív volt

Egy másik eljárás adatai szerint a férfi 2019 decemberében nem fizette ki a viteldíjat, majd ittasan szóváltásba keveredett egy taxissal, megragadta a sértett ruházatát, kétszer megrúgta és egy erős mozdulattal lefejelte őt, s így nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott.

Súlyos lehet a büntetése

A két ügyet egyesítették, ráadásul a férfi korábban is volt már büntetve, részben erőszakos cselekmények miatt – tudatta a KNYF.

Ez is érdekelheti

Fotónk illusztráció