Jó hírt kapott a fővárosi üzlet tulajdonosa: előkerült a Balázs Kicksből ellopott, négy és fél millió forintot érő Louis Vuitton márkájú sportcipő!

Vitrinből vitték el

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy elloptak egy Nike Louis Vuitton Air Force 1 Low Virgil Abloh márkájú tornacipőt Pachert Balázs boltjából, a Balázs Kicks üzletéből. A drága, különleges lábbelit egy külön vitrinbe tartották, több másik, értékes darabbal együtt. A favitrin a kirakott videó szerint azért maradt nyitva, mert előtte épp onnan próbált fel valaki egy cipőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomravezetői díjat ajánlottak fel

Az eset a hónap elején történt, majd az üzlet vezetése több felvételt is közzétett a tolvajokról. Ezeken jól látszik, hogy miután egyikük kivette a surranót a különleges cipőknek fenntartott vitrinből a kabátja alá, a hátához dugta el a cipőt, majd nyugodt szívvel kisétáltak a boltból. 300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni a luxuscipőket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Előkerült a cipő!

Pachert Balázs kedden este ismét jelentkezett: a Facebook-oldalára feltöltött videójából kiderült, hogy örömteli hírt kapott a rendőrségtől: megtalálták a milliókat érő cipőt, méghozzá sértetlenül.

„Fantasztikusak vagytok!”

„Meglett a 4,5 millió Ft-os cipő. Hihetetlenül hálás vagyok mindenkinek, aki segített! Minden egyes megosztás számított, ilyen egy jó közösség! Külön szeretném megköszönni a rendőrség munkáját is! Egyszóval köszönöm mindenkinek, fantasztikusak vagytok!” – írta a videójához Balázs.

Hamar előkerült az egyik tolvaj!

Hamar megtalálták az egyik tolvajt, aki ellopta a 4,5 milliós sportcipőt egy budapesti boltból március elején – közölte a hétvégén a jó hírt a meglopott üzlet vezetése. 

Egy testvérpár a tettes

Kiderült, hogy egy testvérpár lophatta el a korábban a Cápák között című műsorban is feltűnt, sikeres vállalkozó luxuscipőjét. Egyiküket elfogták Újpesten, és indítványozták is a kitoloncolását. A két tolvaj külföldi állampolgár és korábban is toloncolták már ki őket Magyarországról.

Egy lett meglett

Az elfogott gyanúsított lett állampolgár, és mint kiderült, illegálisan tartózkodik Magyarországon, ugyanis korábban elítélték embercsempészet miatt, ezért kiutasították. Most letartóztatásban van a lopás miatt. A férfi a családjához jött vissza. Testvérét, akivel együtt járt az üzletben, nem találják, ahogyan a cipő sincs meg.

Cégbirodalmat alapított

Pachert Balázs már tizenévesen cégbirodalmat alapított. 15 éves volt, amikor eladta első pár limitált szériás tornacipőjét, onnantól pedig nem volt megállás, felismerte a különleges tornacipőkben rejlő üzleti lehetőséget, végzős gimnazistaként pedig már saját üzletet nyitott.

Egyedi cipők, nagy kereslet

Az üzletember az RTL-nek elmondta: a fiatalok képesek akár egész éjszakán át táborozni a boltok előtt, hogy elsőként juthassanak hozzá egy-egy különleges cipőhöz. Ugyanis olyan cipőket árul, amelyek nagyon limitált darabszámban jelennek meg, óriási rájuk a kereslet. 

Orlando Bloom is vásárolt tőle

Üzletében nemcsak hazai hírességek, hanem világsztárok is megfordultak már. Például Orlando Bloom, aki két cipőt is vásárolt tőle. „Nagyon jó fej volt, meg is van a száma, úgyhogy úgymond jóban vagyunk” – idézte fel a találkozásukat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Balázs és a megtalált cipők. Fotó: RTL