Ketten vesztették Jakabszállás külterületén, miután két személygépkocsi eddig tisztázatlan okokból frontálisan összeütközött egymással.

Áttért a szemközti sávba

 Jakabszállás külterületén, az 54-es számú főúton közlekedett egy 66 éves dunafalvi férfi egy Opellel. A sofőr a főút 19-es kilométerénél – jelenleg ismeretlen okból – áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy Skodával.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megpördültek a járművek

 A járművek a karambol következtében megpördültek, végül az egyik az útpadkán, a másik pedig az út melletti szántóföldön állt meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ketten életüket vesztették

Az Opel vezetője és 91 éves utasa később életüket vesztették, míg a Skodát vezető 48 éves tiszaújvárosi férfi és a mellette ülő kecskeméti lakos súlyosan sérültek.

Mindent megtettek érte

A Tények információi szerint a 66 éves sofőrt sokáig próbálták újraéleszteni a helyszínen. A hősies küzdelem után már elindult volna vele a mentő a kórházba, ekkor halt meg. 91 éves édesanyja a kórházban vesztette életét.

Teljes útzár

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek. Az eset körülményeit a kecskeméti közlekedésrendészeti osztály munkatársai büntetőeljárás során vizsgálják.

Durva baleset Szegeden

Hatalmas baleset történt Szegeden hétfőn délután 14:40-kor. Egy autós a Dobó utcából kanyarodott volna a Bem utcára, azonban ezt nem kellő körültekintéssel tette

Nekiment egy busznak az autós

A Bem utcán, védett útvonalon haladt egy menetrendszerinti buszjárat. Az autó a busznak ütközött, majd a busz egy fának csapódott.

A sofőrök mellett utasok is ápolásra szorulnak

A két sofőrt a mentők kórházba szállították. Rajtuk kívül kilenc utas sérült még meg annyira, hogy őket is a mentő vitte el. Állapotukról további információt egyelőre nem közölt a rendőrség.

Komolyabb fennakadást okozott a baleset

A baleset miatt a műszaki mentés idejére a teljes útszakaszt lezárták. A forgalmat a környező utcákba terelték. A Szegedi Rendőrkapitányságon tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset okozása vétsége miatt indult eljárás.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: RTL.