Fékezés nélkül csapódott bele egy autós egy idős sofőr Suzukijába az M86-os úton. A szerencsétlenül járt férfinek három fiatal segített, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy életet mentettek.

Suzukiba rohant a Dacia

Súlyos baleset történt az M86-os úton, Beled és Répcelak között. Egy Suzukit vezető idős sofőr a megengedett 110 kilométeres sebességnél jóval lassabban haladt, és ekkor rohant bele – a 112press.hu tudósítása szerint fékezés nélkül – a mögötte robogó Dacia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudta elkerülni az ütközést

A Dacia sofőrje valószínűleg az utolsó pillanatban vette csak észre az előtte haladót, és már nem tudta elkerülni az ütközést.  

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem hajtott gyorsan

A 112press-nek a Dacia sofőrje elmondta, hogy ő maga hajtott gyorsan, a megengedettnél kevesebbel, körülbelül 100 kilométeres sebességgel autózott. Azt viszont már nem tudta megmondani, hogy a Suzukin volt-e világítás, ahogyan azt sem, hogy a kocsi állt, vagy haladt-e egyáltalán. 

Kettészakadt a Suzuki

A Dacia vezetője megúszta az ütközést, a Suzuki nyugdíjas sofőrje azonban súlyosan megsérült. A kocsi valósággal kettészakadt, a hátulja szinte teljesen eltűnt. 

Három fiatal segített

Az idős férfihez többen is odarohantak segíteni, egy többek között három fiatal férfi, ők puszta kézzel tépték le a kocsi ajtaját, hogy kiemelhessék a férfit, majd a mentőig vigyék.

Ez a Dacia rongyolt bele a Suzukiba

Fotók: 112press.hu

„Kemény volt!”

„Kemény volt. Én szabtam ki az ajtókat és én tettem a mentőben az idős férfit… Kérem a Jóistent, hogy mielőbbi gyógyulást adjon neki” – írta egyikük az interneten. Egy másik férfi elmondta, hogy az egyik fiatal az ablakot törte be, míg másik kettő az ajtót tépte fel. 

Kimentették az idős férfit

„Valóban úgy tépték ki azt, a mentőorvosokat segítve, az idős úr mihamarabbi kimentéséhez! Tette mindenki, amit épp tudott. Lényeg, hogy az idős úr mihamarabb felépüljön, maradandó egészségügyi problémája ebből kifolyólag ne legyen” – írta. 

Életveszélyben

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, sem azt, hogy ki volt a hibás, de az bizonyos, hogy a rendőrök vizsgálják az esetet, és az is, hogy a férfit életveszélyes állapotban szállították a Markusovszky kórházba.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép. a kettészakadt Suzuki. Fotók: 112press.hu