Az 1-es villamos gyalogos kijáratánál került összetűzésbe egy kétfős és egy négyfős társaság. A dolgok tettlegességig fajultak, egy férfi a földre zuhant és beütötte a fejét. Az arra járók közül senki nem állt meg segíteni.

A Művészetek Palotája mögött alakult ki a konfliktus

Csütörtökön kora este a 9. kerületben a Művészetek Palotája mögött, az 1-es villamos gyalogos kijáratánál két társaság, egy kétfős, illetve egy négyfős összeszólalkozott, mely során dulakodás alakult ki közöttük. A dulakodás egy adott pillanatában az egyik társaság férfi tagja megütötte a másik társaság férfi tagját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni fotó

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A mentők és a rendőrök is a helyszínre siettek

Nagy erejű volt az ütés

Az ütés akkora erejű volt, hogy a sértett a földre zuhant és beverte a fejét. Az ütést követően az elkövető és társai elhagyták a helyszínt. Információink szerint a MűPa biztonsági szolgálata észlelte az esetet, ők értesítették a mentőket, mely szerint egy súlyosan sérült személy a földön fekszik.

Egy férfi súlyosan megsérült

A mentőknek azonnal cselekednie kellett

Életveszélyes sérülést szenvedett a férfi

A Tevékenység Irányítási Központ több rendőri egységet, illetve az Országos Mentőszolgálat egy mentőautót indított a helyszínre, akik a fent említett helyen egy, a földön fekvő férfit találtak. Megkezdték a helyszíni ellátását. Az ellátás a mentőben hosszú percekig tartott, mire a sérültet szállítható állapotba tudták hozni, majd életveszélyes fejsérüléssel, rendőri kísérettel szállították őt kórházba.

A dulakodás helyszíne

Fotó a helyszínről

A járókelők nem álltak meg, hogy segítsenek a bajba jutott férfin

Úgy tudjuk, az arra járó, a villamoshoz igyekvő gyalogosok közül senki sem állt meg, hogy segítsen a földön fekvőn, inkább kikerülték, illetve átléptek rajta. A helyszínre érkező rendőrök emiatt kordont vontak a dulakodás helyszíne köré. Felkerestük a BRFK sajtóosztályát, hogy további részleteket megtudjunk az esetről. A sajtóügyeletes telefonbeszélgetés keretében megerősítette értesüléseinket, valamint elmondta, hogy életveszélyt okozó testi sértés miatt indítanak nyomozást, továbbá az elkövető felkutatása jelenleg is zajlik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A dulakodás helyszínén készült fotó – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu / GK