Négy nőre is rátámadt egy 31 éves férfi Budapesten, a 9. kerületben. A támadó kettőt késsel kirabolt, kettőt pedig földre tepert egy bokros részen és megpróbálta nemi vágyait kielégíteni rajtuk. A z esetről megdöbbentő felvételt tett közzé az ügyészség, amelyet a cikkünk végén tudsz megnézni.

Az utcán támadt a nőre

A férfi egy tavaly júliusi hajnalon a Soroksári úton lévő egyik szórakozóhely közelében lévő füves területen támadt az első áldozatára. Torkon ragadta, egy bokorhoz lökte, befogta a száját, majd felszólította, hogy ne merjen sikítani, különben leszúrja.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Durva dolgot tett volna a nővel

Ezután közölte a nővel, hogy nemi vágyait akarja kielégíteni rajta, majd erőszakosan fogdosni kezdte. A nő szerencsére ki tudta használni, hogy a férfi egy kis időre elengedte az egyik kezével, kirántotta magát a férfi fogásából és elmenekült.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elkapott egy másik nőt is

A férfi pár héttel később egy másik nőt is megpróbálta ugyanezt, de már a Soroksári úton. Ekkor egy egyedül álló, hazafelé sétáló nőt kezdett el követni. Amikor egy fás, bokros területhez értek, férfi rátámadt a nőre, majd földre teperte és durván bánt vele.

Bántalmazta áldozatát

Közölte vele, hogy vágyait akarja kielégíteni és ha a nő hagyja magát, akkor hamarabb végeznek. A nő próbált ellenállni és közben hangosan kiabált, ezért a férfi nagy erővel többször is fejen ütötte.

Ellopta az értékeit

A folyamatosan védekező nőnek végül sikerült kiszabadulnia a támadója fogásából, és az értékeit hátrahagyva elmenekült. A támadó ezután magával vitte az áldozata táskáját, amelyben a nő mobiltelefonja, bankkártyái és személyes okmányai voltak.

Felvétek is készült az esetről

A nő zúzódásos jellegű sérüléseket szenvedett, azonban a támadás alkalmas volt súlyosabb sérülések okozására is, azok elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető. A felvételen az látható, ahogy a követi a megtámadott áldozatait.

Két nőt akart kirabolni

A vádlott másfél órával később két padon ülő nőt is kirabolt a 9. kerületben. A késsel megfenyegetett nők nem mertek ellenkezni, és eltávolodtak a padtól, majd egy forgalmasabb helyre mentek és segítséget kértek egy büfében dolgozó férfitől.

Elfogták a férfit

A nők elmondták, mi történt és megmutatták a férfinak a közelben tartózkodó elkövetőt, aki odament a támadóhoz, és visszaszerzett tőle egy telefont – ami azonban a korábban bántalmazott nőnek a mobiltelefonja volt. A terhelt elfutott a helyszínről, a rendőrök azonban rövid időn belül elfogták.

Fegyházat kértek rájuk

A Budapesti 9. Kerületi Ügyészség fegyházbüntetést kért a 2 rendbeli  erőszak bűntettével, kifosztás bűntettével, súlyos testi sértés kísérletével, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével és lopásokkal vádolt férfire azzal, hogy feltételesen se engedjék ki.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az esetről az ügyészség az alábbi felvétel tette közzé

Kiemelt kép:  a támadó – Forrás: ugyeszseg.hu