Eddig tisztázatlan körülmények között meghalt egy 65 éves demecseri férfi. Bár az elsődleges adatok szerint lehet, hogy emberölés történt, de a helyszínen összegyűjtött információk szerint sajnálatos haláleset párosult egy pánikreakcióval.

Zavart férfi hívta a mentőt

A mentőket és a rendőrséget a 30 éves, pszichésen zavart férfi hívta azzal, hogy a 65 éves apját nem tudja felkelteni. A helyszínre érkező mentők azonban idegenkezűséget feltételeztek, mivel a férfin több – látszólag felületi – szúrásnyomot láttak.    A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Bevásárlást terveztek

Azaz az elsődleges adatok szerint akár erőszakos halált is halhatott a férfi – írja a frissmedia.hu. A helyszíni információk szerint apa és fia egy előre megbeszélt bevásárlást szeretett volna lebonyolítani a család egyik ismerősével.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem érkeztek meg a helyszínre

Azonban a két férfi már nem érkezett meg a megbeszélt találkozóra. Ekkor már bűnügyi helyszínelők lepték el a helyszínt. A helyiek csendes, dolgos családnak írták le őket.

Pszichés kezelés alatt állt

De azt is elmondták, a fiatal férfi ezelőtt 10 évvel totál tönkre tette a szervezetét a drogokkal. Emiatt fizikailag és pszichésen is sérült, állítólag kezelés alatt áll.

Késsel bökdöste az apját

Egy rokon szerint a fiú próbálta ébreszteni az apját, de nem tudta, így állítólag egy késsel bökdöste őt. Hozzátartozik az ügyhöz, hogy a fiú édesanyja ezelőtt 5 évvel betegségben, az otthonában hunyt el a fia jelenlétében.    A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció