Sajnos a mai rohanó világban, a nagy forgalomnak, és az emberi figyelmetlenségnek köszönhetően igencsak megnövekedett a közúti balesetek száma. Ezért sajnos bárkivel megtörténhet, hogy autójával koccan, vadat üt el, defekt miatt kisodródik stb.

Ezek rendkívül veszélyes helyzetek, és ha már a baj bekövetkezik, akkor bizony igen nehéz a lélek jelenlétünket megőrizni, és nyugodtan higgadtan gondolkodni. Sokan ilyenkor teljesen érthető módon pánikba esnek és hirtelen azt sem tudják mi tévők legyenek?

Ilyen esetekben jól jön, ha tudjuk, hogy profi autómentő cégek egész évben nap minden percében rendelkezésünkre állnak, és segítenek ha baj van.

Mit kell tenni ha karamboloztunk?

Azonnal hagyjuk el a járművet ha nem történt személyi sérülés, és menjünk biztonságos helyre, nehogy elsodorjanak bennünket. Személyi sérülés esetén azonnal tárcsázzuk a mentőket, és és a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon. Ha nem történik személyi sérülés nem feltétlenül kell rendőrt hívni. Fontos, hogy ha a rendőröket értesítettük, akkor a baleset résztvevőinek kötelessége megvárni a kiérkező helyszínelőket.

Ha csak kisebb koccanás történik akkor a balesetet elszenvedő felek egymás között is megoldhatják, baleseti bejelentő kitöltésével a kérdést, melyet a károkozónak, és a károsultnak is egyaránt be kell jelenteni a biztosítónál. Nagyon fontos tisztázni, ki okozta a balesetet, mert a károsult személy kárának a megtérítését a biztosító akkor vállalja át ha a károkozó felelőssége bizonyított. Ilyen esetben célszerű fotót is készíteni a sérült járműről.

Ha gépjárművünk annyira sérül a baleset során, hogy a továbbiakban nem tudunk közlekedni vele hívjunk autómentőt. Fontos, hogy az autómentő értesítés is mielőbb történjen meg, hogy az autómentő cég munkatársai mielőbb a helyszínre tudjanak érkezni, és minél kevesebb ideig akadályozzuk a gépjárművekkel a forgalmat.

Milyen információkra lesz szüksége az autómentő diszpécsernek a hívásunk során?

  • Hol történt a baleset?
  • Mi történt pontosan?
  • Milyen gépjárműről van szó?
  • Mennyire sérül a jármű

Fenti négy dolog meghatározását követően már pontos árat tudnak adni nekünk. Ha cégünket választja akkor garantáltan jól jár, hiszen Nálunk az autómentés árak fixek és nem tartalmaznak rejtett költségeket.

Ráadásul Önt sem hagyjuk magára. Az autómentés ára tartalmazza négy ember elszállítását is a kért helyre.

Baleset esetén hívjon minket bármikor, és mi azonnal a segítségére sietünk. Trélereink segítségével bármilyen gépjármű mentését el tudjuk végezni. Több éves tapasztalattal, és több száz elégedett ügyféllel rendelkezünk.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: 24hservice.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.