Csütörtök délelőtt több baleset is történt Dél-Pesten. Kispesten villamos és autó találkozott egymással, a népligeti felüljáró alatt, a Groupama Aréna melletti jelzőlámpás kereszteződésben pedig két személygépkocsi ütközött össze. Beszámolónk végén láthatják helyszíni felvételeinket.

Balra akart kanyarodni

Egy Ford Focus kombi az Üllői úton a Nagyvárad tér felé haladt, majd a fiatal férfi sofőr balra, a felüljáró alatt akart a stadion felé kanyarodni. A Nagyvárad tér felől ugyanekkor egy Skoda Octavia közlekedett a Népliget felé, ebben az autóban két fiatal lány ült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lendületből tovább haladtak

Mindkét autó vezetője úgy látta, neki zöldet mutat a jelzőlámpa, így mindketten lendületből tovább haladtak, a következő másodpercben pedig a Skoda a Ford jobb elejének ütközött, majd a sarkon álló acél villanyoszlopnak csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ki tudtak szállni a roncsokból

A Skodában kirobbant a vezető légzsákja, de az utas is használta a biztonsági övét, csak ott már valószínűleg egyszer nyílt a légzsák, ezért most már nem (a jobb eleje már javított volt), a Ford vezetője is be volt kötve, mindannyian saját erőből ki tudtak szállni a roncsokból. A kiérkező mentőszolgálat mindhárom részvevőt megvizsgálta, de egyikük sem sérült meg.

Darus autómentő is kellett

A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak a balesethez, a helyszínelés végeztével, a darus autómentő segítségével megszüntették a forgalmi akadályt. A karambol miatt a Népliget felé vezető sávokat lezárták, így a 100E gyorsjárat nagyjából egy órán keresztül várakozni kényszerült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK