Kiegyenesítette a kanyart és furcsa balesetet szenvedett egy Ford Focus kombi péntek este a fővárosban. Az autó egy irodaház belső udvara előtt állt meg, a sofőr pedig elszaladt a helyszínről a történtek után. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket.

Felhajtott a járdára

Péntek este, az esős időnek (is) köszönhetően több baleset is történt Budapesten. A Rákóczi út 7. kerületi szakaszán egy Ford Focus kombi a Luther utcából kikanyarodás helyett egyenesen tovább haladt, kidöntött egy terelőoszlopot, felhajtott a járdára (szerencsére senkit sem ütött el közben), majd a Rákóczi út 70. szám alatt lévő irodaház átriumos belső udvara felé vette az irányt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dupla defekt

Messzire azonban nem juthatott, mivel a járdaszegélynek ütközéskor a bal első futóműve kitört, illetve mindkét első kereke defektet kapott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lelépett a sofőr

A sofőr nem várta meg a hatóságokat, kiszállt és elhagyta a helyszínt, vélhetően (többek között) amiatt, mivel az autónak nem volt érvényes műszaki vizsgája, illetve kötelező biztosítással sem rendelkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK