Egy családi vita után egy késsel combon szúrta az élettársát a nő, ami miatt a férfi a helyszínen elvérzett és meghalt. Vádat emeltek a nő ellen.

A nő és élettársa már több mint húsz éve éltek együtt Kecskeméten szerény körülmények között. 

Alkalmi munkákból tartották el magukat, mindketten rendszeresen italoztak, időnként lerészegedtek, ennek ellenére komolyabb veszekedés, tettlegesség nem fordult elő közöttük.

2019. április 22-én reggel szeszes italokat vásároltak, majd az otthonukban mindketten leittasodtak és elaludtak. Este ébredtek fel, majd a házuk folyosóján ismeretlen okból összevitatkoztak.

A vitában a nő a vele szemben álló férfit egy késsel a bal combja felső részén megszúrta. A szúrás a combi verőeret találta el, ami miatt a seb nagyon vérzett. A nő betámogatta a súlyosan sérültet a szobába, ahol a férfi az ágyra feküdt. A nő megpróbálta élettársa ruházatával a vérzést elállítani, de a férfi rövid időn belül meghalt.

Ezután a nő a véres ruhát beáztatta, a kést eltüntette, a folyosón pedig a vért felmosta. Végül este 7 órakor értesítette az egyik szomszédot, aki azonnal hívta a mentőket, ám azok már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A férfi halálát a bal comb verőerét ért szúrás miatt kialakuló vérvesztés okozta.

A vádlottat a főügyészség halált okozó testi sértés bűntettével vádolja és végrehajtandó börtön, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék dönt majd.

Kiemelt kép: illusztráció