Eltűnés miatt keresték a rendőrök azt a nőt, akinek a holttestét február 5-én, éjszaka találták meg állati tetemek között, egy gödörben. A rokonok azt mondták a hatóságoknak, a nő novemberben még együtt volt párjával, holmijai pedig a mai napig élettársánál voltak.

Eltűnés miatt keresték a rendőröket

A 49 éves asszony féltestvére jelentette be a rendőrségen 2021. január 11-én, hogy hónapok óta nem hallott a nő felől, ezért eltűnés miatt rögtön keresni is kezdték a rendőrök az eltűnt nőt. Az egyenruhások felkutatták a nő ismerőseit, kikérdezték korábbi élettársát, aki elmondta, 2020 nyarán elváltak útjaik, a nő elhagyta, azóta nem tud róla semmit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Valami nem stimmelt

A rendőrök egyből érezték, hogy a kép valahogy nem áll össze, a nyomozókat zavarták bizonyos körülmények. A rokonok azt állították, tavaly novemberben még beszéltek vele, akkor még együtt élt párjával, holmijai pedig a mai napig élettársánál voltak.

Újabb kihallgatás, újabb történet

Ezt követően a rendőrök újabb kihallgatásra rendelték be a férfit, aki ezúttal egy másik történettel állt elő a nő eltűnésével kapcsolatban. Ezen a kihallgatáson a férfi azt mondta, tavaly, egy késő őszi estén aludni tértek, majd hajnalban ébredve a nőt felakasztva találta a Pest megyei, veresegyházi lakásukban.

Megpróbálta újraéleszteni

A nő élettársa még az újraélesztésére is kísérletet tett, azonban amikor látta, hogy küzdelme nem vezet eredményre, megijedt és a holttestet egy közeli gödörbe dobta. A rendőrök gyanúja 2021. február 5-én, éjszaka bizonyosságot nyert.

Megmutatta a rendőröknek a gödröt

A 49 éves férfi elvezette a rendőröket az állati tetemek sírhelyeként is funkcionáló gödörhöz, ahol az egyenruhások meg is kezdték a nő keresését. A nő holttestét kora reggelre sikerült kiásni egy ló maradványai alól.

Egész este keresték a nő holttestét

Helyszínelés/Fotó:Police.hu

Megállapították az idegenkezűséget

A rendőrök már a helyszíni szemle során is valószínűsítették, de a boncolás megerősítette, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta. Az áldozat testén több olyan sérülést – sorozatos bordatörést, szilánkos lapockatörést, törött fogakat – találtak, amelyek egyértelműen bántalmazásra utaltak. Az igazságügyi orvosszakértő szerint kizárt, hogy önkezűség vezetett volna a nő halálához, önakasztásra semmi nem utalt.

Megtört a férfi

A rendőrök bizonyítékainak hatására a 49 éves férfi megtört és kihallgatásán beismerte, hogy ő követte el a gyilkosságot. Vallomásában azt mondta, egy ideje már veszekedtek párjával, azonban az egyik alkalommal, 2020. november 5-én eldurvult a vitájuk. Úgy fogalmazott, „ki volt kattanva”, amikor lefejelte, majd bakanccsal megrugdosta áldozatát.

Bedobta a gödörbe

Ezt követően a férfi a nő holttestét becsomagolta egy pokrócba, majd begurította a gödörbe, az állati maradványok mellé, ahonnan napra pontosan három hónappal később a rendőrök kiásták. Végezetül a gyilkos hulladékkal és gallyakkal takarta le áldozatát, majd elment dolgozni.

Eljárás indult a férfi ellen

A Pest megyei rendőrök különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja indítottak eljárást az őrizetbe vett 49 éves férfi ellen. A rendőrök egyben kezdeményezték a férfi letartóztatását.

Letartóztatták a férfit

Rabosítás/Fotó: Police.hu

Mutatjuk a rendőrség videóját a férfi elfogásáról

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: Police.hu