Három kamasz, egy 15 éves lány, egy 17 éves lány és egy 17 éves fiú eltűnéséről számolt be nemrégiben a police.hu. A híradásból kiderül, hogy mindhárom fiatal március 28-án tűnt el a lepsényi gondozási helyéről.

Lehet, hogy együtt szöktek meg

Nem zárható ki az sem, hogy együtt szöktek meg, nevük pedig arra enged következtetni, hogy rokoni kapcsolatban állnak egymással A fiatalok eltűnésük óta semmiféle életjelet nem adtak magukról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Németh Cintia Amanda

A police.hu azt írja, hogy a lány hozzávetőleg 150 centiméter magas, erős testalkatú, fekete hosszú hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot, fekete pólót, fekete kapucnis pulóvert, ciklámen színű cipőt viselt.

Itt a lány körözési fotója:

Fotó: Police

Németh Dominik

A fiatal hozzávetőleg 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, rövid hajú, barna szemű. Eltűnésekor kék farmernadrágot, fekete pulóvert és fekete vászoncipőt viselt, áll a police.hu közleményében.

Itt a fiú körözési fotója:

Fotó: Police

Németh Laura Rozalinda

A lány hozzávetőleg 160 centiméter magas, erős testalkatú, fekete, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete-fehér kockás nadrágot, fekete kabátot és fekete edzőcipőt viselt, derül ki a police.hu híradásából.

A lány körözési fotója:

Fotó: Police

Ha bárki bármit tud

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiatalokat felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A fiatalok körözési fotója, montázs – Forrás: police.hu