Út szélén sétáló gyalogost ütöttek el Pécs külterületén, Dömsödön egy ház kertjébe borult egy autó, a sofőr a kórházban meghalt. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Kisteherautó borult a tetejére Tiszanána és Kömlő között

2020.11.11. 09:45 A tetejére borult egy kisteherautó a Tiszanána és Kömlő közötti úton. A balesethez a tiszanánai önkormányzati tűzoltókat riasztották. Az egység egy embert kiemelt a gépkocsiból, és áramtalanítja a járművet.

Két gépkocsi rohant egymásba Herceghalom és Bicske között

2020.11.11. 09:00 Karambolozott két személyautó az 1-es főúton, Herceghalom közelében. Az egyik jármű az úton, a másik az árokban van. A műszaki mentést végző bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a gépkocsikat. A helyszínre érkeztek a bicskei önkéntes tűzoltók is.

Kamion és kisteherautó karambolozott a 81-es főúton Győr külterületén

2020.11.11. 08:55 Összeütközött egy kamion és egy kisteherautó Győr külterületén, a Külső Fehérvári úton, azaz a 81-es főúton. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsikat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Árokba borult egy autó Zalacséb és Zalaszentgyörgy között

2020.11.11. 08:13 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szerda kora délelőtt Zala megyében, a Zalacséb és Zalaszentgyörgy közötti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre. A Zaol.hu tudósítása szerint személyi sérülés nem történt a baleset során.

Fotó: Zaol.hu / Katona Tibor

Ugyancsak két autó csattant a síneken Újbudán

2020.11.11. 08:06 Összeütközött két személygépkocsi Budapest XI. kerületében, a Hauszmann Alajos utca és a Szerémi út kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket.

Autók ütköztek a villamossínen a 9. kerületben

2020.11.11. 06:41 Összeütközött két személyautó szerda reggel Budapest VIII. kerületében, a Könyves Kálmán körút és a Vajda Péter utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Gyalogost gázolt halálra egy kisteherautó Pécs mellett

2020.11.11. 06:20 Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2020. november 11-én 5 óra körül Pécs külterületén, a 6-os számú főközlekedési út 204-es kilométerszelvényében egy Pécs felől Szentlőrinc irányába haladó kistehergépkocsi elütött egy, az út szélén gyalogosan közlekedő férfit. A baleset során a 65 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Házfalnak rohant egy autó Dömsödön

2020.11.10. 22:59 Dömsöd belterületén, a Kossuth Lajos úton közlekedett egy személygépkocsi 2020. november 10-én késő este, amikor eddig tisztázatlan okból egy ház falának ütközött, majd felborult. Az autó sofőrjét a mentők munkatársai a helyszínről kórházba szállították, azonban később belehalt sérüléseibe. A Ráckevei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

Kiemelt fotó: Ráckeve ÖTP