Szombat éjszaka, de már vasárnap halálra gázoltak egy férfit a Soroksári úton, a Budapest Park előtt. Egyelőre nem világos, hogy mi történt, de lehet, hogy egy verekedés is közrejátszott a balesetben.

Halál éjfél után

A Baleset-info.hu információja szerint a kiérkező mentők közel 40 percen át próbálták stabilizálni az állapotát, többször kellett újraéleszteni, ám a kórházba szállításkor elhunyt a 38 éves férfi.

Bunyó is lehetett

Az oldal úgy tudja, hogy előtte egy tömegverekedés volt a közelben és nem zárható ki, hogy onnan próbált menekülni az baleset áldozata.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Zebrán

Amúgy a zebrán szaladt át és ekkor ütötte el egy autó. Azt nem tudni, hogy milyen körülmények között lépett az többsávos úttestre.

A pontos helyszín

Annyi biztos, hog yaz esetet megarősítette a rendőrség és az OMSZ is. A rendőrök úgy fogalmaztak: a baleset “éjfél után pár perccel a IX. kerületben a Soroksári út 60 sz. előtti zebrán” történt.

Kifosztottak egy férfit

A kőbányai rendőrök nyomoznak egy 41 éves férfi ellen, aki július 2-án délután Kőbányán, a Liget téren kivette egy alvó férfi zsebéből a pénztárcáját, a benne lévő okmányokkal, bankkártyával és pénzzel együtt.

Pár órát volt szabadon

A cselekményt az egyik erkélyről látta valaki, aki értesítette a rendőröket. A kőbányai rendőrök pár órával később a Szent László téren elfogták az illetőt.

Ez is érdekelhet, különleges állatot üldöztek éjjel a csepeli zsaruk

Ausztrál állatot fogtak Csepelen, a kengurut 6 kilométeren át üldözték a rendőrök.

Ez sem hiányzott

Több szeméttároló, valamint összehordott szemét égett egy többemeletes társasház közelében Budapest XX. kerületében, a Pacsirta utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat.

Címlapfotó: baleset-info.hu.