Júliusban verte halálra a párja Andreát Budapesten, a Hős utcában. A szomszédok szerint Andrea és Attila között mindennaposak voltak a balhék, nemcsak otthon, hanem az utcán is veszekedtek.Ezúttal a négygyermekes anya fia, Levente adott interjút a Borsnak.

Soha nem fog beletörődni

Soha nem lesz képes beletörődni édesanyja halálába az a Váradi Levente, akinek édesanyját az élettársa gyilkolta meg július végén a nő Hős utcai otthonában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megromlott a kapcsolata a férfival

A meggyilkolt nő kapcsolata egyébként már régóta megromlott a férfival, de nem tudott tőle megszabadulni. A erőszakos és agresszív férfi nem volt hajlandó tudomásul venni azt, hogy Andrea már nem kér belőle, ennek az eredménye lett ez a tragédia.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

El akarta küldeni

Azon a júliusi napon is berontott Attila Andreához, aki ismét el akarta küldeni őt, erre viszont annyira ideges lett a férfi, hogy halálra verte a nőt, aki még a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A férfi ezután lement az utcára és a szembejövőket arra kérte, hogy menjenek fel a lakásra, és nézzék meg a halott asszonyt.

Nem ment be hozzá a börtönbe

„Nem mentem be hozzá a rácsok mögé, igazából nem is vagyok kíváncsi a lelki világára. Egyszer viszont szeretnék a szemébe nézni, legalább akkor, amikor kimondják a feje felett az ítéletet” – mondta az áldozat fia.

Soha nem fogja elfogadni

„Soha nem lesz már olyan az életem, mint amikor az édesanyám élt. Mindent neki köszönhetek, de kénytelen vagyok megtanulni együtt élni a hiányával. Soha nem fogom elfogadni, hogy anyukámat megölte az a rohadék” – folytatta a gyászoló férfi.

Nyugalomba helyezték

„Már eltemettük, nyugalomba helyeztük, mégis érzem, hogy a lelke itt van velem, persze ez nem ugyanolyan, mintha a földi valóságban szólhatnék hozzá. Hálás vagyok a rendőröknek, mert úgy érzem, lelkiismeretesen kezelik az ügyet” – fejezte be Levente.

4 gyermeke volt a nőnek

Korábban a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt róla, hogy: „Andinak három felnőtt fia van, illetve egy kislánya, akit nevelőszülők gondoznak. Szegény nő mindig is jó munkára vágyott, de nem adatott meg neki egy olyan karrier, amilyenre minden normális ember vágyik” – mondta az áldozat egyik ismerőse.

Az egyik legveszélyesebb hely

Budapesten, a Hős utcában mélyszegénységben élők és drogosok élnek főként. Az elmúlt években több bűncselekmény is történt. 2016 januárjában az egyik háztömb lépcsőházban késeltek meg egy embert. A támadó előbb megverte, majd többször is megszúrta a férfit.

Gyakoriak a bűncselekmények

2015 áprilisában lövöldöztek, júniusban pedig lopás miatti gázrobbanás volt a sokak által csak drogos gettónak tartott zónában, ahova a mentők is csak rendőri kísérettel mernek bemenni – de 2014 novemberében is történt egy szintén életveszélyes késelés és lakástűz a Hős utcában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: rendőrök helyszínelnek a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán