Vasárnap délelőtt taxik ütköztek frontálisan a Ferihegyi gyorsforgalmi úton, a Határ úti felüljáró és a KÖKI közötti szakaszon. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült felvételeinket.

Hirtelen fékezés

Egy Peugeot 508 kombi taxi utas nélkül a városközpont felé tartott, amikor előtte lassítottak a járművek. A taxit vezető férfi vélhetően későn vette ezt észre, hirtelen fékezett, azonban ennek következtében a Peugeot a szakadó esőben átcsúszott a szembejövő oldalra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frontális ütközés

Ott éppen egy másik taxi, egy fekete Mercedes E osztály érkezett, amelynek vezetője már semmit sem tudott tenni, így a két személyszállító nagy erővel frontálisan egymásba csapódott. Mindkét gépjárműben azon nyomban kirobbantak a légzsákok, mindenki használta a biztonsági övét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Többen megsérültek

A Mercedesben utas is ült, egy német férfi, aki éppen egy konferenciáról tartott volna hazafelé. Ő is könnyebben sérült, mint ahogy a Mercedes szintén férfi sofőrje is, akinek az orra megsérült a légzsáktól, a mellkasát pedig az öv húzta meg, mindkettőjüket kórházba szállították a mentők. A Peugeot sofőrje a kezén sérült meg, de ő saját felelősségre a helyszínen maradt.

Félpályán haladt a forgalom

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, majd áramtalanították az összetört autókat. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt félpályán, a befelé tartó oldalon haladhatott a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK