Frontálisan egymásnak ütközött egy Mitsubishi terepjáró és egy Opel vasárnap délután a fővárosban. A balesetben egy gyermek is megsérült.

Bonyodalom az Árpád híd felé

Nem sokkal a zuglói baleset után az óbudai Gróf Esterházy János rakparton egy Mitsubishi Pajero terepjáró haladt az Árpád híd felé a Mozaik utca felől, amikor hirtelen egy Opel Zafira bukkant fel szemből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Frontális ütközés

A Mitsubishi vezetője hiába fékezett, nem tudta elkerülni a karambolt. A két jármű frontálisan egymásnak ütközött, és ezzel komoly forgalmi fennakadást is okozott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két gyermek ült az Opelben

A Pajeroban egy házaspár utazott, nem sérültek meg, még a légzsákok sem nyíltak ki, az Opelt pedig egy férfi vezette, mellette a nagyobb, mögötte a kisebb gyereke ült.

Gyermekmentő érkezett

A hátul utazó gyerek beütötte az egyik kezét, a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók ezért kihívták a gyermekmentőt, végül mindhármukat kórházba szállították további vizsgálatok céljából.

Nem tudták elkerülni a karambolt

Fotó: BudaPestkörnyke.hu/GK

Mindkét autó eleje megrongálódott

Fotó: BudaPestkörnyke.hu/GK

A mentők és a rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek

Fotó: BudaPestkörnyke.hu/GK

A tűzoltók is segítették a mentést

Fotó: BudaPestkörnyke.hu/GK

Elaludhatott az Opelt vezető férfi

A baleset nem megerősített információink szerint azért következett be, mert az Opelt vezető férfi elaludt a volán mögött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az összetört Opel. Fotók: BudaPestkörnyke.hu/GK