Kevés olyan ember van, aki a konyhájában – legalább az év bizonyos szakaszaiban – ne töltene el sok időt. A közös főzések, vacsorák, baráti és családi összejövetelek központi helye a konyha, ezért nem mindegy, hogy néz ki. Éppen a felújításán vagy felfrissítésén gondolkodsz? Adunk egy tippet, mivel érdemes kezdened!

Kedvenc ételeink, italaink a falakon is

Szeretsz a konyhában tenni-venni, vagy csak van néhány fogás, mellyel egyszerűen nem tudsz betelni? Ha ez a helyzet, miért is ne láthatnád viszont kedvenc ínyencségeidet egy stílusos dekorelemen? A Wallplex konyhapanel webshopjában konyhai hátfalak sokasága közül válogathatsz, köztük különleges étel-ital mintájúakat is találsz!!

Ha eddig csempéd volt a konyhádban, felmerülhet benned is a kérdés: miért épp egy konyhapanelbe ruházz be? A műanyag konyhai hátfalak legnagyobb előnye, hogy nem olyan törékenyek, mint például az edzett üveg, esztétikumban viszont ugyanazt nyújtják. Felszerelésük sem túl bonyolult: szakembert nem igénylően, egyszerűen összerakhatóak és cserélhetőek. Mintájuk is változatos, így minden enteriőrt remekül feldobnak.

Milyen étel-ital mintájú fali panelekből válogathatsz?

  1. Egy kis fűszer sosem árt

A kulináris örömöket egy-egy jól eltalált fűszer teheti teljessé. Ám e zamatos növényeknek nem csak az ízük, de illatuk is fenséges. Odavagy a frissen őrölt borsért vagy paprikáért, esetleg a zöldfűszerekért dobban meg a szíved? Kedvenc (zöld)fűszereidet akár minden nap viszontláthatod konyhád falán, a megfelelő konyhai fali panelek révén.

  1. Gyümölcsös frissesség

Bár még a tél elején járunk, Te már lélekben a nyári vakációd helyszínén jársz? A hosszú várakozást megkönnyítheted, konyhád megjelenését pedig modernebbé, dinamikusabbá teheted egy gyümölcsös hátfallal. Arról nem is beszélve, hogy így mindig a szemünk előtt lesz, miből kellene többet ennünk egy átlagos nap.

  1. Fakanalak és tésztaételek

A főzés a szenvedélyed, és ezt konyháddal is megmutatnád? Egy mediterrán miliőt teremtő, olaszos életérzést sugárzó hátfalakkal díszített konyhában minden ételt öröm lesz elkészíteni!

  1. Tüzes hangulatban

Az olaszos vidámságnál sokkal közelebb áll hozzád a nyersebb, spanyol vagy mexikói életérzés? Egy chilit mintázó konyhai hátfal hűen jelképezheti tüzes, dinamikus személyiségedet – és karaktert adhat a sütés-főzés szentélyének is.

  1. Letisztult vonalak

Egy átlátszó, tiszta üvegpohár egy modern hangulatú konyhában rendkívül elegáns hatást kelt mindenkiben. Hozd el a nyugalmat és kifinomultságot konyhádba egy luxust sugárzó, minimalista vizespoharas műanyag fali panellel!

Élénkítő mintákra vágysz vagy egy csipetnyi nyugalomra?

Nem is olyan egyszerű eldönteni, pontosan milyen hangulatot is szeretnénk konyhánkba varázsolni. A legjobb viszont mindig, ha azt nézzük, mi milyen hangulatú térben éreznénk jól magunkat.

Pusztán csak a vendégek kedvéért nem érdemes egy tőlünk teljesen idegen mintázattal kalkulálnunk. Hiszen csak úgy fogja mindenki kellemesen érezni magát egy vacsorán, ha mi, a házigazdák sem feszengünk közben.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: konyhapanel.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.