Túl lassan haladt, ezért jobbról előzött meg egy másik járművet az M0-son egy újonnan 30 millió forintba kerülő Audi sportautó sofőrje az M0-áson. A videó a cikkünk alján érhető el.

A kiavagyiság azután kezdődött, miután a manőverre a másik sofőr dudálással és villogással reagált.

Az audis erre belassított, kihúzódott és mivel a mutogatás nem maradt abba, a sportautó sofőrje a konfliktust személyesen próbálta volna tisztázni. Ezért akart visszasorolni a jármű elé, miközben egy játék-igazolványt lengetett ki az ablakon.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Végül a helyzetet nem tisztázták személyesen, mindketten továbbmentek. A sportkocsi sofőrjét a rendőrök a bűncselekmény tudomásukra jutását követően rövid idő alatt azonosították.

A 43 éves férfi előállításakor ugyan emlékezett a történtekre, ám nem tulajdonított nagy jelentőséget neki, ugyanis ez szerinte egy mindennapos helyzet volt.

A kihallgatáson elismerte a szabálytalanságot, ugyanakkor hozzátette, hogy a másik sofőr provokálta őt. B. Zoltán ellen a további eljárást közúti veszélyeztetés bűntette miatt folytatja le az eljárást a Dunakeszi rendőrkapitányság.