Inárcs-Kakucs és Ócsa között, valamint Sáránd és Debrecen között is baleset miatt szünetel a vasúti forgalom – közölte a Máviform csütörtök reggel az MTI-vel. Mindkét helyen személyautóval ütközött a vonat. Hétfőn és kedden is hasonló baleset történt az országban.

Baleset Debrecenben

A Nagykerekiből Debrecenbe tartó S506-os vonattal (36729) ütközött egy autó Debrecenben, a repülőtér közelében lévő, Vértesi úti andráskereszttel ellátott átjárónál. Az utasok közül senki nem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 9 óráig – szünetel a forgalom Sáránd és Debrecen között, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszokat rendel. A Debrecen-Nagykereki vonalon hosszabb eljutási időre, rövidebb szakaszon közlekedő vagy kimaradó járatokra is számítani kell.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Baleset Inárcsnál

A Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó S21-es vonattal (2959) ütközött egy autó Inárcsnál a Rákóczi úton lévő, andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban. Az utasok közül senki nem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 9-10 óráig – szünetel a forgalom Inárcs-Kakucs és Ócsa állomások között, az utasokat pótlóbusz szállítja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Forrás: MÁV

A jegyeket elfogadja a Volánbusz

A Budapest-Lajosmizse vonalon hosszabb eljutási időre, rövidebb szakaszon közlekedő vagy kimaradó járatokra is számítani kell. A vasúti jegyeket elfogadják a Volánbusz Budapest (Népliget) és Ócsa közötti járatain (635, 636).

Baleset Adácsnál

Vámosgyörk és Ludas között egy tehervonat kamionnal ütközött össze Adácsnál, a Dobó István utcai átjáróban kedden.  A fény- és félsorompó műszaki hiba miatt nem működött. 

Ezzel a vonattal ütközött a kamion

Forrás: MÁV

Kisiklott a mozdony tengelye

A baleset után a MÁV azt írta, hogy a mozdony négy tengellyel kisiklott, a műszaki mentés hosszabb ideig fog tartani. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Vasúti átjáróban történt a baleset

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban; Baja és Bátaszék között pótlóbuszok szállították az utasokat, emiatt egy órát is késtek a vonatok.

200 méterre állt meg

A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy baleset miatt a vonat az átjárótól mintegy kétszáz méterre állt meg, nem siklott ki, míg a kamion félig az átjáróban, pótkocsijával a főúton akadályt okozva vesztegelt.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: baleset Inárcsnál – Forrás: MÁV