Néhány órával a budapesti, kilencedik kerületi baleset után a soroksári halálsarkon történt karambol, melyben a Soroksári úton balesetet szenvedett Hyundai tulajdonosa megint érintett volt, szerencsére csak közvetve.

Figyelmen kívül hagyott mindent

Egy Piaggio kisteherautó a Tartsay utcán a Jáhn Ferenc kórház felől közlekedett a cége telephelye felé, amikor vezetője a Szent László utcai kereszteződésnél figyelmen kívül a STOP-táblát, a tükröt, az előjelző táblákat, a lassító bordákat és a figyelmeztető sárga lámpát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feje tetejére állt a kisteherautó

Behajtott a kereszteződésbe, ahol a Szent László utcán a Szentlőrinci út felől érkező Honda Civic oldalba találta. Az ütközés hatására a rakomány nélküli, vagyis viszonylag könnyű kisteherautó megpördült, felborult, végül a tetején, félig a járdán landolt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rossz napjuk volt…

Mint kiderült, a teherautó annak a cégnek a szállító járműve, amely cégnek a Soroksári úton karambolozó Hyundai-os hölgy férje a tulajdonosa… A hölgy a helyszínre is érkezett, félig komolyan elpanaszolta, hogy most már fél autóval menni bárhova is, ha mégis muszáj, vészvillogóval, tízzel fog haladni…

Megúszták sérülés nélkül

A platós kisteherautó férfi sofőrje nem szorult be a roncsba, ki tudott mászni belőle, végül nem is kellett hozzá mentőt hívni, mint ahogy a Honda vezetője sem sérült meg. A teherautós a helyszínen elismerte, hogy az ő figyelmetlenségéből következett be a baleset.

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Helyszíni felvételeink

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Elterelték a buszforgalmat

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd segítettek a műszaki mentésben, visszaborítani a Piaggiot a kerekeire. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, mintegy másfél órán keresztül a 36-os és a 135-ös autóbusz terelve közlekedett, nem érintette az Erzsébeti temető és a Szent László utca megállókat.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: fejre állt a kisteherautó a halálsarkon. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK