Életét vesztette egy sofőr, akinek teherautója lesodródott az útról és fának ütközött a Borsod megyei Dubicsány külterületén. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályán lezárták a 26-os út érintett szakaszát. 

Még nem tudni, hogy pontosan miért történt

Egy 30 éves férfi vesztette életét Dubicsány közelében amikor teherautójával leszaladt az útról és egy fának ütközött. Mindez a 26-os úton történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A szomorú számok

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pakson két autó ütközött

Kedd délután két személygépkocsi ütközött ismeretlen körülmények között Pakson. Többen megsérültek. A karambol a 6-os számú főút 112-es kilométerszelvényénél történt.

Még a buszt is el kellett terelni

Kedden reggel Budapesten a XX, kerületben történt baleset. Két gépkocsi ütközött a Virág Benedek utca és a Rózsás utca kereszteződésében, a Virág Benedek utca érintett szakaszát lezárták., a 35-ös busz terelve közlekedett.

Kőbányán ezért van dugó

Megpördült egy személyautó, és két parkoló autónak ütközött Budapest X. kerületében, az Expo téren. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki.

Hármas karambol

Három személyautó ütközött össze a 82-es főút 57-es kilométere közelében, Pannonhalma térségében, az elágazás után, a Ravazd felé vezető szakaszon. A balesetnél sérültek is vannak, mert mentők is érkeztek a helyszínre.

Ez az autópályán történt

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ös autópálya 37-38-as kilométere között, a Pest megyei Kakucs térségében, a Kecskemét felé vezető oldalon. Ide is érkeztek mentők.

Sellyénél is nagy volt a baj

Kisteherautóval karambolozott egy személyautó a Baranya megyei Sellye térségében, a Kákics felé vezető 5806-os út 18-19-es kilométere között. Az ütközés következtében a kisteherautó az úton az oldalára borult, az autó pedig árokba hajtott, és a tetejére borult.

Nőnapon a nőket ellenőrizték

A Szabolcsban a rendőrök közlekedésrendészeti ellenőrzés keretében virággal köszöntötték nőnap alkalmából a szabályosan közlekedő női járművezetőket Nyíregyházán. A rendőrök ellenőrizték a járművezetésre jogosító okmányok meglétét és érvényességét, vizsgálták a járművek műszaki állapotát, valamint a passzív biztonsági eszközök használatát.

Címlapképünk illusztráció.