Három kisgyerekkel maradt özvegyen az a 25 éves bujáki asszony, aki nyolc éve ismerte meg párját, gyermekei apját, Pétert. A nő hónapokkal korábban jelezte urának, a férfi gyermekkori barátja udvarolni kezdett neki, ajánlatokat tett, amiket ő visszautasított. V. Tamás annyira komolyan gondolta a nő iránti vonzalmat, hogy ezért képes volt végezni a barátjával is. A holttestet a bujáki öreg temetőben, 200 éves, bozóttal benőtt sírok közé temette el, úgy alakítva mindent, mintha Péter elhagyta volna az asszonyt.

Furcsa üzenet

Négy napja, vasárnap délben, ebéd közben kapott furcsa üzenetet a 33 éves Bosnyák Péter. Gyerekkori barátja, egykori osztálytársa, V. Tamás hívta el a bujáki temetőbe, valami nagyon fontos ügyben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem gondolták, hogy baj történhet

„A párom szerette Tamást, meg sem fordult benne, hogy baj érheti, felállt az asztaltól, akkor láttam élve utoljára – mondta a Blikknek a férfi özvegyen maradt párja, Tifani. – Alkonyat táján kaptam tőle egy üzenetet, hogy nem szeret, elhagy, talált magának mást, a gyerekeimmel együtt rábíz Tamásra.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Azt hittem, ez valami vicc”

„Tudtam, hogy ez képtelenség, éreztem, hogy valami sántít, Péter nem ilyen, megismerkedésünk évfordulójára készültünk. Azt hittem, ez valami vicc. Aztán jött egy üzenet a barátjától is, hogy a párom arra kérte, viselje a gondom, nevelje fel a gyerekeit, majd jelentkezik” – folytatta az asszony.

Elnémult a telefonja

A nő egész éjjel nem aludt, azt várt, hogy a férje hazajön, majd megmagyarázza, de a telefonja elnémult. Hét testvére van, sem ők, sem más rokonok nem látták, nem tudták, mi lehet vele. Jelentették a rendőröknek is, hogy a férfi eltűnt, 48 órát kellett várni, nem került elő.

Megtudta, mi történt

„Kedden mentem be a kapitányságra, hogy felvegyék a jegyzőkönyvet és köröztessék. Láttam, hogy ott van Tamás is, azt hittem, ő is keresteti. Aztán a rendőrök leültettek, vizet adtak, orvost hívtak, akkor tudtam meg, Péter meghalt, Tamás ölte meg, aki éppen előttem jött be, hogy feladja magát.

Vágyat érzett iránta

A Blikk információi szerint V. Tamás készült arra, hogy végez a barátjával. Hiába élt ő maga is párkapcsolatban, nagyon megtetszett neki Péter fiatal felesége, mióta csak megismerte a nőt, vágyat érzett iránta. Kitervelte: úgy szerzi meg magának a pár házzal arrébb lakó asszony, hogy Pétert eltünteti, úgy állítva be, mintha az hűtlenségében elhagyta volna a családját.

Gödörbe temette barátját

Hátulról üthette le, megölte, majd ott, a gazdátlan sírok között, egy sebtében megásott gödörbe eltemette. Péter már halott volt, amikor a telefonjáról a gyilkosa elküldte az üzeneteket Tifaninak, majd a készüléket is elásta.

Gondoskodó apa volt

„Péter nemcsak szerető férj volt, hanem gondoskodó apa is, most éppen egy nagyfeszültségű vezetékeket szerelő cégnél dolgozott, minden fillért hazaadott. Most itt maradtam egyedül, három gyerekkel, az autónk is itt áll az udvaron, de én vezetni sem tudok, a szerelmem mindig azt mondta, ne törődjek semmivel, csak szeressem őt meg a gyerekeket, ő meg megteremt, megad nekünk mindent” – mondta a lapnak a fiatalasszony.

„Csak a gyerekek miatt tartom magam”

„Csak a gyerekek miatt tartom magam, elmondtam nekik, nincs apa, de még fel sem fogták, szerencsére leköti őket egy kiskutya, amit pár hete kaptak az édesapjuktól. Ha ők nem lennének, leugranék valahonnan, nem tudom, hogyan fogok élni életem szerelme nélkül, akit egy szörnyeteg vett el tőlem, aki azt hitte, ha nincs Péter, akkor az övé leszek” – fűzte hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne. Fotó: police.hu