Eltűnt egy 26 éves férfi Kecskeméten. Hegedűs-Deme Regő diplomáját ment átvenni, azóta nem adott életjelet magáról.

Hegedűs-Deme Regő július 13-án elment átvenni a diplomáját Kecskeméten a Neumann János Egyetemre, majd barátaival megünnepelni. Azóta senki sem látta, nem ment haza, elérhetetlen telefonon és neten – írta a 26 éves fiatalember édesapja a Facebookon.

A fiatalt a rendőrség is eltűntként keresi. Az apa azt írja, a Facebookon, hogy Regő nem élt éjszakai életet, nem ivott, nem drogozott. Magába zárkózó típus, internetes „gamer” baráti körrel.

Hegedűs-Deme Regő 181 centiméter magas, 80-82 kilogramm, barna félhosszú hajú. Eltűnésekor ritkásabb bajuszt és szakállt viselt. Normál utcai öltözetben egy táskával ment el. Magával vitte a laptopját és egy külső merevlemezt és a mobilját.

Apja szerint néhány nappal eltűnése előtt átutalta a maradék pénzét egy ciprusi cég számlájára, ahonnan például online pókeroldalakra lehet pénzt utalni. Emellett az utolsó időszakban a Diablo 3-mal játszott, az XBox-ában találtak egy Fenn Rau felhasználó nevet. Esetleg aki találkozott akár PC-n, XBox-on vagy PS4-en a Fenn Rau-val az elmúlt időben, vagy játszott Regő vagy DemeRegő vagy h.demerego nevű felhasználóval, kérik, segítsen információval.

A család azt kéri, hogy aki látja, tud vagy hallott Regőről valamit,  hogy kikkel tartotta a neten a kapcsolatot, kivel játszott, hol lehet most, hol járt, kivel találkozhatott, főleg július 10-től, szóljon bármelyik rendőrnek, hívja a 112-es segélyhívót, a 30/5859014-es telefonszámot vagy írjon a [email protected] címre.

Kiemelt kép: Hegedűs-Deme Regő – Forrás: Facebook