Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 15 éves lányt, aki Budapesten, 21. kerületi otthonából tűnt el. Elek Jázmin Vivien döntésének okáról és jelenlegi tartózkodási helyéről egyelőre nincsenek információk, az egyenruhások az Önök segítségét is kérik.   

Otthonából távozott

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság 21. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Elek Jázmin Vivien ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves lány csepeli otthonukból 2023. július 26-án hajnal 4 óra és 6 óra között ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Íme, a személyleírás

Elek Jázmin Vivien körülbelül 145 cm magas, vékony testalkatú, kerek arcú, barna szemű, derékig érő barna, végeinél szőkített haja van.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pólóvert és fekete nadrágot viselt

Az eltűnésekor rózsaszín Adidas márkájú kapucnis pulóvert, fekete nadrágot és barnás-fekete színű NIKE márkájú edzőcipőt viselt.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 21. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Elek Jázmin Vivien tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​

Eltűnt egy 14 éves budapesti lány

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy bejelentés érkezett 2023. július 9-én egy 14 éves lány eltűnéséről. A budapesti lány a balatonudvari strandról tűnt el, előtte egy ott megtartott rendezvényen szórakozott. A ruháit megtalálták a földön, viszont a fiatalnak nyoma veszett.

Észrevették a Balatonban

A rendőrség civil állampolgárokkal közösen kezdte meg az eltűnt személy felkutatását. Az adatgyűjtés során felmerült, hogy a lány a vízben tartózkodik. Később egy emberi fejet észleltek a tóban, így a rendőrök egy, a parton talált csónakkal eredtek a gyermek nyomába, míg a civil személyek úszva és szörfdeszkával igyekeztek segíteni a vízben felbukkanó fiatalnak.

Felkapaszkodott a szörfdeszkára

A lány végül felkapaszkodott a szörfdeszkára, amivel megkezdték a partra szállítását. Időközben a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának mentőhajója is a helyszínre érkezett, és a partra vitte a gyermeket, ahol átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

A szárazföldre juttatták őket

A rendőrök, valamint a vízimentők a mentésben segítő civil személyt is szárazföldre juttatták – adta hírül a Veszprém vármegyei rendőrség Facebook-oldala. A mentésről videó is készült, amit közzé is tettek az egyenruhások. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az eltűnt lány. Fotó: police.hu