Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 13 éves lányt, aki Budapesten, a 17. kerületben tűnt el. Csontos Ilona döntésének okáról és jelenlegi tartózkodási helyéről egyelőre nincsenek információk, az egyenruhások az Önök segítségét is kérik.   

Nem tért haza

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Csontos Ilona ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 13 éves lány a jogerős bírósági ítéletben foglalt kapcsolattartás záró időpontját követően otthonába nem tért vissza, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Piercinget visel

Csontos Ilona kb. 162 cm magas, vékony testalkatú, vöröses barna vállig érő haja és barna szeme van, piercinget visel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így segíthet

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 17. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Csontos Ilona tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Az eltűnt lány

Eltűnt a szaktekintély

A napokban adtunk hírt arról, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében. A Pécsi Tudományegyetem Idegennyelvi Tanszék docense eltűnt, rengetegen keresik. A férfi az egyetem YouTube-csatornáján számos előadást tartott korábban. 

Séta közben veszett nyoma

A 83 éves férfi augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsen. A helyszínről származó információk szerint egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról.

Nem találják

A férfi ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Dr. Zágony Rudolf a keleti kultúrák neves professzora, aki többek közt a Tibeti Halottaskönyvet is kutatta.

Ősz haja és körszakálla van

Dr. Zágony Rudolf férfi körülbelül 165-170 centi magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van. Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép. az eltűnt lány. Fotó: police.hu