Előállítottak a rendőrök egy férfit Szekszárdon, aki rendszeresen bántalmazta az élettársát.

Hétfőn érkezett bejelentés a rendőrséghez, hogy Szekszárdon egy nőt egy lakásban fogva tartanak. Az egyenruhások azonnal a helyszínre érkeztek, ahol az adatgyűjtés során kiderült, hogy a családi házban egy helyi férfi és 33 éves budapesti élettársa élnek.

A rendőrök kiérkezésekor az ingatlanból egy nő kiabálva kért segítséget. A járőrök a lakásban elfogtak egy 33 éves férfit, aki az intézkedés során is folyamatosan agresszíven viselkedett.

A beszerzett adatok, és a korábbi tapasztalatok alapján a nyomozók megállapították, hogy a nőt ugyan nem tartotta fogva élettársa, a személyi szabadságában sem korlátozta őt, azonban folyamatosan bántalmazta mind fizikálisan, mind lelkileg.

A személyt előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A kihallgatások során kiderült, hogy a férfi február óta él a budapesti nővel egy háztartásban, akivel az elmúlt hónapokban rendszeresen veszekedett, és az asszonyt folyamatosan bántalmazta is.

<

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán folytatják.

<

Kiemelt kép: Elfogás, forrás: police.hu

<
<