Fának csapódott egy autó szerda délelőtt Ebes és Hajdúszovát között, egy fiatal sportoló vesztette életét. Tóth Kinga a TV2 sztárjának, Tóth Szandinak volt a testvére. A fiatal sportolónőtől szívszorító szavakkal búcsúzik klubja.

Fának csapódott egy autó

Súlyos, közlekedési baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényénél december 7-én 10 óra körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

160-al ment

A fiatal nő 160-al hajtott a nedves és csúszós úton, ráadásul nyári gumik voltak a járművön. A helyszínelési nyomokból is látszik, hogy átment a szembesávba, ott sodródott le az útról, majd több fát is letarolt, végül egy másik fának csapódott az autó – íruk korábban itt, a Kékvillogó.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs

A TV2 sztárjának testvére halt meg

A gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, hogy a helyszínen életét vesztette. A TWN információi szerint az elhunyt nő a Super TV2 Money Or Love című műsor szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére. 

Sportoló halt meg

Az áldozat, egy fiatal nő, aki az Eötvös DSE NBI-es csapatában is játszott, kiemelkedő volt strandröplabdában, amint azt egyesület is hangsúlyozta búcsúbejegyzésében.

Családja és sporttársai is gyászolják Tóth Kingát

Forrás: Facebook

Gyászol a sportklub

„Megdöbbentő, szomorú hírt kaptunk. Felnőtt NBI-es csapatunk játékosa, strandröplabda eredményeink szállítója, az egyesület életének aktív szervezője, segítője, a nyáron diplomázott tervekkel teli fiatal tanárnő, egyik utánpótlás csapatunk edzője, Tóth Kinga ma délelőtt tragikus hirtelenséggel életét vesztette” – írta posztjában a sportklub.

Segítőkész volt

„Jellemző, mindennapi segítőkészségére, hogy tegnap még segített a Mechwartból a Beregszásziba átpakolni a felszereléseket, délután Balmazújvároson játszott edzőmérkőzést és este még felajánlotta, hogy segít csapattársai elszállásolásában – olvasható az Eötvös DSE Facebook-oldalán.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs

Már nem tudja átvenni a címet

„Sajnos az Eötvös DSE „Jó tanuló, jó sportoló” címét már nem tudja átvenni. Egy csupaszív, értékes, segítőkész embert vesztett el egyesületünk és a röplabdás társadalom. Emlékét megőrizzük! Osztozunk a család gyászában!” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Hajdúszoboszlói Katasztrófavédelmi Örs